Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › Koliko ko spava?
- This topic has 27 одговора, 13 гласова, and was last updated 18 years, 11 months раније by
Анонимни.
-
АуторЧланци
-
28. јул 2007. у 7:07 pm #8906
foxbunny
УчесникEvo, ovo je jedna (meni lično) zanimljiva obzervacija. Provalio sam ovih dana da postoji lepa i detaljna statistika na stranici profila svakog korisnika. I naravno, otvorim ja svoj i primetim da postoji i statistika o prosečnoj aktivnosti na forumu u toku 24 sata.
U attachmentu je i grafikon aktivnosti. U proseku spavam, dakle, oko 6 sati (računajte sat vremena u prevozu do posla kad nisam u mogućnosti da blejim na forumu). 😀
28. јул 2007. у 8:19 pm #58306psy_unix
УчесникMAFIJA NE SPAVA O0 >:D 😮 😀
28. јул 2007. у 8:32 pm #58307slip
УчесникHoleey Sheeyt! Jel jed(b)es ti sta tokom dana? 😮 😮 😮 😮 😮
Slip
28. јул 2007. у 8:38 pm #58308foxbunny
УчесникHoleey Sheeyt! Jel jed(b)es ti sta tokom dana? 😮 😮 😮 😮 😮
Slip
M? Sta znaci to “jed(b)es”? 😀
Pa, pazi, to je prosek, dakle, nisam bas toliko za kompom. Zapravo, kod kuce sam poprilicno normalan. Samo je problem u tome sto sam veci deo dana na poslu. :-
28. јул 2007. у 8:50 pm #58309zchira
Учесникnisam ni ja nishta bolji ispada 🙂
28. јул 2007. у 9:10 pm #58310foxbunny
Учесникnisam ni ja nishta bolji ispada 🙂
Uf, dobro je. Za trenutak sam se uplasio da sam jedini. :biggrin:
Au, mile, da uzimamo ovaj dijagram zdravo za gotovo, isalo bi da spavas samo sat vremena. 😮
28. јул 2007. у 9:45 pm #58311dukenukem_4d
Учесникmy diagraam
edit: jeste primetili da je .png 0.88Kb a .jpg 9 do 12 KB?
28. јул 2007. у 9:50 pm #58312foxbunny
Учесникkekeke, pa svi smo nocne tice… mada ono, ovo jest forum za linuxovce. 😀
28. јул 2007. у 10:01 pm #58313zchira
УчесникUf, dobro je. Za trenutak sam se uplasio da sam jedini. :biggrin:
Au, mile, da uzimamo ovaj dijagram zdravo za gotovo, isalo bi da spavas samo sat vremena. 😮
Pa statistika je kao bikini – otkriva mnogo, a ne pokazuje nishta 🙂
Naravno da ne spavam 1 sat (iako tako izgleda) vec da mi dani nisu shablonski – nekad sedim do kasno u noc i ustajem kasno, a nekad lezem rano i ustajem rano. U proseku ispada da sam uvek na forumu 😀 😀 😀
28. јул 2007. у 10:09 pm #58314foxbunny
УчесникNaravno da ne spavam 1 sat (iako tako izgleda) vec da mi dani nisu shablonski – nekad sedim do kasno u noc i ustajem kasno, a nekad lezem rano i ustajem rano. U proseku ispada da sam uvek na forumu 😀 😀 😀
Ih, pa naravno da ne spavaš samo 1 sat. Ali opet. Ja čak mislim da je za normalno funkcionisanje i 6 sati malo. (Sad ćemo opet u off…)
1. Čovek mora da spava, ne samo da bi se odmorio, već da ne bi bio nervozan (ozbiljno).
2. Čovek mora da ima ustaljen ritam da bi mu metabolizam radio kako treba (i samim tim bio manje nervozan)…
Pa eto, razmišljajte malo. Linux ili zdravlje, odlučite sami.
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.