Početak›Форуми›Linukso veb sajt›Predlozi i pitanja›koji ziro-račun
- This topic has 6 odgovora, 7 glasova, and was last updated 17 years, 3 months ranije by
tomaja.
-
AutorČlanci
-
15. juna 2005. u 10:25 pm #5557
Mr_Pingvin
UčesnikMože li da se naruče diskovi preko žiro-računa…
Imam neke porudžbine u korpi, ali nigde nisam video žiro-račun za uplatu…
Pa jel ima nekih problema, ili možda ja nisam video… ???
16. juna 2005. u 7:38 am #29804eladan
UčesnikDa, zaista, kada ce se nabavka normalizovati? Kada ce moci licno da se preuzima? Vec sam i zaboravio na ono sto je naruceno 19. maja. Gresku u podacima koje sam ostavio nisam primetio, tako da zaista ne znam sta se desava. Cak sam pokusao i da otkazem porudzbinu ali… Ma, uopste nije problem, ali voleo bih da na neki nacin dodjem do DVD_SuSE_9.3_Pro. Mislim da bi najbolje bilo da preuzmem licno ili da mi postar donese ono sto je vec placeno preko ziro-racuna. Ako Toma nije u Bgd, moze li neko drugi da mi isporuci disk, da se nadjemo npr. kod etf-a? Ima li mogucnosti?
16. juna 2005. u 8:02 am #29805popeye
Glavni majstorKoliko znam, Loading nije iz Bg, za Tomu znate da je na terenu, dok ja nemam veze sa CD marketom (a i da imam, trenutno sam u Ljubljani)…
Strpite se malo, pa za desetak dana da spremamo Tomi svečani doček. 8)
16. juna 2005. u 8:58 am #29806Off-Topic
UčesnikShta kazesh dochek, onda da svako spremi naramak suvog granja, za lokaciju svechanog docheka (prochishcenja) nakanadno cemo se dogovoriti.
23. juna 2005. u 12:24 pm #29807daniel1988
UčesnikShta sad da radim?
Naruchio sam diskove i napisao preko ziro racuna, ali nigde nema broj zr. Da chekam dok se Toma ne vrati i onda PM?16. avgusta 2006. u 9:49 am #29808Владимир
UčesnikEvo, sad ja ne mogu da nađem žiro-račun. Pretražih ceo sajt, ali ništa. Pre mesec dana sam našao bez problema, a sad ništa. Jel može mala pomoć 🙂
16. avgusta 2006. u 2:26 pm #29809tomaja
Glavni majstorsva pitanja vezana za Linuxo Klub saljite na [email protected]
@vlstefanovic
ZIro-racun ce ti biti poslan preko e-mail-alinux4life
-
AutorČlanci
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.