Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › Koji web browser koristite?
- This topic has 45 одговора, 30 гласова, and was last updated 19 years, 7 months раније by oko.
-
АуторЧланци
-
18. јун 2005. у 1:54 pm #29908slaksУчесник
Bog te mazo, sve same lisice Shocked
Jedino ja i Doole verni Operi.Nezaboravi i one koji koriste i Firefox i Operu, kao ja 😀
18. јун 2005. у 4:18 pm #29909MinisterУчесникA sta fali Konqueroru?
On je, koliko sam razumeo, default browser za Linux. Kod mene se ubedljivo najbrze startuje od svih browsera. A ne vidim neku razliku u brzini otvaranja stranica.18. јун 2005. у 4:31 pm #29910DooleУчесникA sta fali Konqueroru?
On je, koliko sam razumeo, default browser za Linux. Kod mene se ubedljivo najbrze startuje od svih browsera. A ne vidim neku razliku u brzini otvaranja stranica.Konqueror radi super i sto ti kazes brzo se startuje.Sto se tice browsera ko koji koristi,licno mislim da je to stvar ukusa.Po brzini su skoro svi isti.Operu koristim jer sam na nju navikao.Nemam nista protiv firefoxa ili nekog drugog browsera ali kad se na nesto naviknes tesko je posle da se odviknes.
18. јун 2005. у 4:47 pm #29911kmilosУчесникA sta fali Konqueroru?
On je, koliko sam razumeo, default browser za Linux.Eee, polakoooo… Ne postoji, niti iko može, niti treba da odluči koji je podrazumevani pretraživač za Linuks, jer je cela filizofija Linuksa sloboda izbora.
Konq je možda default browser za KDE jer je dizajniran kao njegov deo (zato se brzo i učitava jer je pola bilioteka već učitano u samom KDE-u, kao što je slučaj sa Win-om i IE-om npr.), a KDE != Linux. A inače mu fali baš to, nema puno svrhe koristiti ga ako ne koristiš KDE, kao što ga ja ne koristim npr. Više volim da koristim programe koji ne zavise toliko od okruženja i rade isto na svim platformama, tako da se uvek osećam k’o kod kuće na čemu god da radim.
18. јун 2005. у 4:56 pm #29912AuReUs_ReCtoRУчесникOpera 8.0 Final build 1095 😀
e sad ako neko ima serial nek mi pusti na pm.
tnx.18. јун 2005. у 6:09 pm #29913MiklaУчесникMozilla/5.0 (X11; U; OS-M amd64; en-US; rv:1.7.7) Gecko/20050421
18. јун 2005. у 6:46 pm #29914DooleУчесникEvo ti serijski za operu
u-zydQk-E7JQt-53mND-S7mPc-JyVTa
ako nece taj probaj neki od ovih
u-5FJUd-Bpcsx-m85df-f4UhB-DapQM
u-bcQcJ-X7bUN-RnidQ-8LnnU-biN3u18. јун 2005. у 7:14 pm #29915jovirУчесникe sad ako neko ima serial nek mi pusti na pm.
tnx.Evo ti serijski…
Zar vam nije pomalo smešno doći na linux i juriti seriale, crackove i slične budalaštine, pogotovu što za istu namenu imate gomilu software-a sličnog (čak i boljeg) kvaliteta?
18. јун 2005. у 8:59 pm #29916slaksУчесник[quote=”AuReUs_ReCtoR”]e sad ako neko ima serial nek mi pusti na pm.
tnx.Evo ti serijski…
Zar vam nije pomalo smešno doći na linux i juriti seriale, crackove i slične budalaštine, pogotovu što za istu namenu imate gomilu software-a sličnog (čak i boljeg) kvaliteta?[/quote]
Pa dobro čovek je možda naviko na Operu 🙂
18. јун 2005. у 9:06 pm #29917popacУчесникEvo i ja sam za Operu. Nije da ne voljim free, ali sam verujete mi probao sve i jedino sa operom mogu da idem “normalno” na internet preko analognecentrale. Nadam se da ce se vremena promeniti u korist Mozille, ali… S druge strane Opera ima i mail klijent pa mi je sve pri ruci. S treće strane ne mora se krekovai jer onaj bener ne smeta puno, mada moram da priznam da sam i sam uneo neki tamo serijski… 😆
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.