Почетак › Форуми › Линукс › Играње на линуксу › Koje igre bi mi preporucili?
- This topic has 22 одговора, 13 гласова, and was last updated 17 years, 3 months раније by
Sioux.
-
АуторЧланци
-
22. април 2009. у 12:05 am #77878
Владимир
УчесникBraid
http://braid-game.com/%5B/url%5DMala(oko 100MB) logička platforma. Stvarno nešto genijalno urađeno i pre svega originalno(koliko ja znam). Manipulacija vremenom će vas terati da razmišljate na način na koji verovatno niste morali do sada. 😉
22. април 2009. у 4:05 am #77879kosmi
УчесникMoram da kažem da koliko god da je Braid dobra igra neću je igrati, jer dolazi od još jednog sitničara “Dimkovića” :police:
22. април 2009. у 5:54 am #77880velial
УчесникF.E.A.R >:( >:(
Није лоша, али има једну огромну ману и не препоручујем је искусним играчима ФПС-а. Игра би требала да има хорор атмосферу. На почетку је то одлично урађено са свим оним сенкама мале девојчице које прелећу по зидовима у оним напетим тренуцима када очекујеш непријатеља и које те наводе да се у паници окрећеш и пуцаш у мречне ћошкове где у ствари нема никога. Проблем је што непријатељи никада не долазе с леђа. Замишљено је да они сви дођу од напред па док се ти крљаш пар њих ти зађе иза леђа па те престраве. Добар играч ђе све побиди пре него што га опколе, тако да се потпуно губи атмосфера и игра се претвара у чисту крљачину “иди напред и пуцај”. Најцрње је што се то схвати у првих пар минута играња.
22. април 2009. у 5:59 am #77881paralizer
УчесникPa to i zelim, idi napred i pucaj, ne zelim da po mene pucaju… 🙂
Salio sam se, sada za sada sam skinu crysis i far cry pa cu posle da ih instaliram pa sta bude neka bude. A probacu i ovo F.E.A.R. jer zelim horore.
22. април 2009. у 7:43 am #77882velial
УчесникОнда узмеш “DOOM 3” и то без онe “DUCK-TAPE” закрпе, лепо ставиш слушалице на уши да знаш где је непријатељ кад урликне (пошто је већ касно кад га угледаш), а кад пролети сенка сигурно је нешто иза тебе и већ те једе. 😎
22. април 2009. у 1:59 pm #77883kosmi
Учесник… A probacu i ovo F.E.A.R. jer zelim horore.
Onda nemoj da omašiš Bioshock, izdana je za sve platforme osim za Linux. Doduše, ako mariš, Cedega ima podršku za Windows verziju.
22. април 2009. у 2:13 pm #77884Sioux
УчесникA Doom 3 ima ID-ov originalni instaler za Linux.
Definitivno pojam horor pucačine.22. април 2009. у 2:27 pm #77885kosmi
УчесникSlažem se za Doom3 dobra je igra i ima instaler kao i Prey.
Između ostalog uticajan kreator Braid-a Jonathan Blow aka Dimković je pored ostalog rekao ponešto i o Bioshocku:
22. април 2009. у 3:08 pm #77886Moneo
УчесникMozes da probas Clive Barker’s Undying
Pucacina sa elementima horora-igra jeste nesto starija(2001 godina,koristi Unreal engine)ali je u pitanju remek delo kakvo se retko srece
Radi odlicno preko Wine 😉22. април 2009. у 6:59 pm #77887velial
УчесникВидиш могао би да пробам “Undying”. Свиђа ми се како лик пише, ако је игрица упола добра биће одлично.
Елем што се тиче хорора да додамо још и “Penumbra”, чини ми се да је први део бесплатан (само што то није пуцачина).
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.