Početak›Форуми›Linuks distribucije›Mandriva›Softver›KDE, Plazma ili nešto treće???
- This topic has 5 odgovora, 4 glasa, and was last updated 13 years, 4 months ranije by
Drax.
-
AutorČlanci
-
9. novembra 2009. u 3:11 pm #11580
Drax
UčesnikEvo već drugi put u zadnjih 4-5 dana me dočeka iznenađenje kad palim računar…. Totalno mi se skrlja desktop, odnosno dobijam desktop koji izgledom podseća na novu instalaciju, čak dobijem i one 2 ikonice (welcome i register)…
Aj prvi put to pripišem (istinito ali neverovatno) nedostatku prostora na /home particiji.. Sve lepo ponovo skockam, taskbar, panel, desktop, ikonice… sve tip top i evo danas opet….Pre svega ovoga sam radio update… stigao novi kernel, xorg i nvidia drajver uz par drugih stvari… ali NIJE bilo novih paketa iz grupe KDE… pa mi ništa nije jasno.
Da sam na windowsu pomislio bi da je virus 😮 😮 ali ovde…. totalni zbun :redface: Promenuo sam i lozinku za moj nalog… preventive radi… Koristim shorewall… znači nisam ni golog dupeta na internetu… al mi jednostavno nije jasno zašto se ovo vraćanje desktopa na default dešava… Što je najgore… ostane par ikonica… tako da imam mix starog i novog
upomoć? ::)
11. novembra 2009. u 2:28 pm #81774sinansakic
UčesnikБрате не знам шта да ти кажем. Искрено није ми јасно који линукс користиш. У осталом није ни важно шта користиш мој бити био савет да га однесеш у сервис па нека га они погледају или да позовеш друга који то зна у мали прст и да ти среди. Трећи начин не постоји.
11. novembra 2009. u 11:09 pm #81775Drax
Učesnike hvala ti na savetu…. baš 😮 😮 😮
11. novembra 2009. u 11:13 pm #81776GoranSTX
UčesnikMali off, a možda i nije… Sedi žirafa na drvetu i plete. Proleće pored nje krdo slonova, a žirafa ih isprati pogledom, prevrne očima, nastavi da plete i prokomentariše: “svašta”…
11. novembra 2009. u 11:29 pm #81777madcama
UčesnikA sta se desava ako napravis novog korisnika?
12. novembra 2009. u 7:49 am #81778Drax
Učesnikhmmm nisam pravio novog…. samo sam od zatečenog stanja ponovo sve vratio na staro….
Kad mi se drugi put desilo, imao sam plazmu na plazmi…. na istom desktopu… pa sam jednu ukinuo, drugu ponovo podesio na ono što sam imao… i sad čekam….
Ako se pojavi ponovo, napraviću novog usera… pa videti kako to radi.Najgore je što mi je oba puta pobrljavio i regional settings i vratio sat na am/pm … i ostala ukrasna podešavanja (boje titlebar-a i tako te sitnice).
-
AutorČlanci
Forum ‘Softver’ je zaključan za nove teme i odgovore.