@kosmi
Heh-pa meni se kpdf u zivotu nije srusio,rekao sam sa kojim sam programima imao problema,kojih,kao sto sam rekao,vise nema 🙂
Da je KDE prenatrpan to uopste ne stoji-mozes da izaberes koje delove hoces da instaliras(npr izbacis KDE Accesabillity ili Toys kao uostalom i sve sto ti ne treba),a meni moze da edituje preko ugradjenog menu editora sa kojim ubogi Alacrate za Gnome ne moze uopste da se meri…
KDE je prenabudzen koliko sam video samo kod Slack-a i to zbog cinjenice da je sigurnije izabrati full install jer nema provere zavisnosti paketa…
Kod svih ostalih distroa koje sam probao kao sto su Debian,Fedora,SuSE i ostali KDE po defaultu dolazi u veoma skladnom/minimalistickom setu kojem posle korisnik dodaje sta hoce(pogotovu SUSE)
Narocito je kod Fedore ukomponovan odlicno KDE+Gnome paket jer covek kod nje mora da se,dobrim delom,osloni i na gtk aplikacije-uradjeno je zaista ekstra,tako da se uopste ne primecuje koja je aplikacija gtk a koja qt…
Takodje,kao sto je rekao crveni,ne vidim zasto je losije koristiti OOffice ili Firefox pod KDE-om,kad izgledaju i rade podjednako dobro kao i po Gnome-om ::)
Mislim,ako nastavimo ovako,to zaista vec prelazi u tripove…