Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Mandriva › Софтвер › Kao prvo,ovo nije poziv u pomoc,nego zahvalnica … :)
- This topic has 9 одговора, 4 гласа, and was last updated 22 years, 9 months раније by
MILPOP.
-
АуторЧланци
-
12. новембар 2003. у 10:32 pm #3053
santa
Учесник😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳
HVALA!! ljudima koji su mi pomogli i dali korisne savete 🙂 .. o chemu se radi…dakle,imao sam dva problema : 1)Zvuchna , 2)modem (LTwinmodem) …
Zvuchnu sam sredio,bez neshto puno cimanja,Ali modem nikako nece !!
Sve sam probao .. ali i dalje ne ide ,a siguran sam da je modem hardverski ispravan zato shto mi inache radi iz windowsa (98se).
Tako da ,kao shto rekoh .. pomozite mi da sredim modem i vodim vas na pivo !!:twisted:
OBECAVAMMMMM !!! 😀
ili … ako je neko u BG-u (centar),da se dogovorimo da ga ja dovuchem kod mene na gajbu da mi to sredi (ponese svoje diskove i updatove i sredimo to za chas,poshto ga ja SAM nikad necu srediti),a moze i da ponese njegov HDD pa da pokupi od mene neku *ziku ili filmove … i .. i posle ga vodim na pivo … heheh .. tako da ako ima takav neki LIK na mandrake.co.yu nek mi baci mail ili neshto pa da se dogovorimo …..
‘falaaaaaaa .. vidimo se/chitamo se na forumu .. 😉12. новембар 2003. у 10:37 pm #14440jovir
УчесникE bas si pesimista i lako odustajes.
Ako ovo uradis sam, na pravom si putu, a ako ti ovo neko drugi odradi, sta ce ti linux?
Pozdrav! 😆12. новембар 2003. у 10:47 pm #14441santa
Учесникpa jeste .. tachno .. totalno si u pravu..
ali ochigledno mi ne ide … tako da ,kao shto rekoh . .ako ima neko ko je raspolozen ..
hehehe12. новембар 2003. у 10:57 pm #14442Анонимни
ГостPazi, taj Lt vazi za dobar (citaj hardverskiji) modem, ali su u pitanju drajveri, mozda ne postoje za Linux. Da sam u BG, rado bih ti pomogao, ovako…
13. новембар 2003. у 5:01 am #14443MILPOP
УчесникKoji linux koristish i koju verziju. U Pitanju je samo drajver. Takodje je potrebno da mi odgovorish koju verziju kernela imash na svom sistemu, pa cu ti detaljno objasniti kako da instalirash driver i da pokrenesh svoj modem pod linux-om. lucent sigurno radi pod linux-om samo treba pravilno instalirati driver
13. новембар 2003. у 6:13 pm #14444santa
УчесникKoji linux koristish i koju verziju. U Pitanju je samo drajver. Takodje je potrebno da mi odgovorish koju verziju kernela imash na svom sistemu, pa cu ti detaljno objasniti kako da instalirash driver i da pokrenesh svoj modem pod linux-om. lucent sigurno radi pod linux-om samo treba pravilno instalirati driver
pa imam modem koji win. prepoznaje kao LTwinModem …,a koristim MANDRAKE 9.0 -kernel 2.4.19-9mdk .. i evo cimam se vec nedelju dana (odprilike) i nikako da nemastim .. ikreno se nadam da ce mi to tvoje deteljno uputstvo pomoci .. hvala unapred … 😉
14. новембар 2003. у 6:06 am #14445MILPOP
Учесникdaj mi svoju E-Mail adresu da ti poshaljem sors verziju drajvera i uputstvo za instalaciju. Sa sors verzijom bi trebao da proradi bez problema
14. новембар 2003. у 12:26 pm #14446ostres
УчесникNe znam da li si probao sa scanmodem skriptom. Ako nisi ona ti je najbolja pomoc za Lucent modeme. Dace ti detaljne informacije da li je tvoj modem podrzan i ako jeste koje drajvere i odakle da skines. Samu skriptu mozes preuzeti sa linmodems.org. Aktiviras je da ./scanmodem iz direktoriuma gde si je snimio.
14. новембар 2003. у 5:51 pm #14447santa
Учесникdaj mi svoju E-Mail adresu da ti poshaljem sors verziju drajvera i uputstvo za instalaciju. Sa sors verzijom bi trebao da proradi bez problema
ok … moj mail je [email protected] … poz ! i hvala
15. новембар 2003. у 7:55 pm #14448MILPOP
УчесникPoslao sam ti na E-Mail sors verziju drajvera i uputstvo za instalaciju.
Javi mi da li ti je modem proradio. Ako ne uspesh ostaje ona varijanta sa pivom. -
АуторЧланци
Форум ‘Софтвер’ је закључан за нове теме и одговоре.