Početak›Forumi›Linuks›Linuks fore & fazoni›kako nastaviti prekinuti download u Firefoxu
- This topic has 17 odgovora, 10 glasova, and was last updated 14 years, 7 months ranije by
LimitMan.
-
AutorČlanci
-
1. februara 2009. u 9:14 pm #75341
tux666
UčesnikCtrl+c
ili
killall wgetTo je jednako s time kao da preko gui-a kliknem na stop download?
1. februara 2009. u 10:16 pm #75342Anonimni
GostPosto sam gnom-ovac ja koristim gwget preko flash got extenzije.
Poseduje gui, i ima mogucnost pauziranja.1. februara 2009. u 10:27 pm #75343Andersen
UčesnikPa to mozes i u terminalu da uradis, Ctrl-C zaustavlja komandu, Ctrl-Z je samo pauzira. CLI moze sve sto moze i GUI, samo sto ovo ne vazi i u obrnutom smeru 😉
1. februara 2009. u 10:30 pm #75344tomaja
Glavni majstor[code]wget –help[/code] prikaz svih parametara wget-a
[code]man wget[/code] detaljnije upustvo za korišćenje wget-apokretati u konzoli, naravno 😉
Ne treba zaboraviti da ukoliko wget nije pokrenut sa opcijom -c neće biti moguće nastaviti download, ukoliko se prekine, već će on biti pokrenut od početka.linux4life
1. februara 2009. u 10:39 pm #75345tux666
UčesnikE super onda, mislim da mi vise nece trebat gui 😀 Hvala O0
Pa nabrzake sam pogledao i man i help, ali nisam na to naisao, moracu sledeci put pazljivo procitati ::)
23. aprila 2009. u 4:31 pm #75346dukenukem_4d
Učesnikako ste nameračili vaš omiljeni distro
i krenete sa aria2 da ga skinete i ono – rt-kernel ! 😡ispadne neki html umesto iso :
conditionsOfUse.htmli onda lepo promenite user agenta i sve krene po max brzini ^-^
[code]
aria2c -i uri.txt –enable-direct-io=true –user-agent=”Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.5; Windows 98)”
[/code]
u uri.txt za odvajanje URL adresa koristi se TAB 😮 … iz nekog razloga…23. aprila 2009. u 4:56 pm #75347Moneo
UčesnikUz duzno postovanje prema pokretacu teme mislim da je ova tema besmislena ::)
Dovoljno je instalirati ekstenziju Flashgot i onda koristiti bilo koji eksterni download manager kome se prosledjuje sve-dobra je fora sto flashgot ima mogucnost i da prosledi sve url-ove na stranici pa onda milina za mass download 😉23. aprila 2009. u 11:19 pm #75348LimitMan
UčesnikKget (za one koji koriste KDE) i flashgot 😉
Shto se tice dedicateda, stvarno retko kad mi pukne download, tako da mi -c stvarno ne koristi (skidam brzinom od 2 MB/s)… Ali ya one koji vise vole CLI wget je zakon 😀 -
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.