Почетак › Форуми › Линукс › Линукс форе & фазони › Kako da prebacim SuSE 9.3 DVD na 5 CDova?
- This topic has 6 одговора, 4 гласа, and was last updated 18 years, 11 months раније by Marel.
-
АуторЧланци
-
23. јул 2005. у 12:26 pm #5793MarelУчесник
E ovako. Skinuo sam sa nekog ruskog sajta spisak fajlova po CDovima za Suse 9.3. Na osnovu toga sam napravio skript koji kopira fajlove koji pripadaju svakom CDu u poseban direktorijum. E sad pitanja:
1. Primetio sam da na DVDu neki fajlovi fale. To su uglavnom fajlovi za neengleske jezike, pa mislim da tu neće biti problema. Ali fale mi i ovi fajlovi: na svakom CDu postoji direktorijum media.N, gde je N broj CDa. Tu bih zamolio nekog ko ima CD verziju da postuje fajlove:
media.N/media
media.N/products2. Imam problem oko butabilnosti CDa. Ako bih znao do kog sektora se proteže boot image, možda bih mogao da taj deo nekako ubacim u moj image fajl? Znači tu bih zamolio nekog ko se razume u iso strukturu da napiše kako se razgraničavaju pojedini delovi CDa.
30. јул 2005. у 4:20 pm #31592pingvinУчесникDa ne otvaram novu temu, da ne znaš možda kako odraditi obrnutu stvar tj. 5 CD-a na 1 DVD.
Našao sam bio neki sajt gde tip to objašnjava, ja odradio kadli ono ćorak :).
Da nemaš možda neko iskustvo?
1. август 2005. у 12:57 pm #31593MarelУчесникPojma nemam, ja sam uspeo da napravim butabilan cd, i butuje kako treba, ali onda dobijem checksum error. Voleo bih da vidim taj sajt. Koju grešku dobiješ?
4. август 2005. у 5:21 pm #31594DooleУчесникPogledajte ovo mozda ce vam pomoci.
http://www.1o1.com/forum/ftopic3519-suse___cd_iso_kako_napraviti_butabilan_dvd.html
12. септембар 2005. у 12:44 am #31595LimitManУчесникili da se ramenite adresama pa jedan drugom diskove 😀
Ovom treba DVD a ovom 5 diska 😀TRADE!
12. септембар 2005. у 4:02 pm #31596MarelУчесникVidis, to i nije losa ideja, samo ne znam odakle je pingvin. pingvine, ako si zainteresovan javi se na pp.
23. октобар 2005. у 4:17 pm #31597 -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.