Ima li neko da je uspeo da prebaci dvd na vise cd-a?
Sa jigdo nece, jednostavno to je program kao torrent, mozda sa jigit?
Daj bre covece, imas na ovom shitu od vindoze Total Commander koji je svemoguc. U njemu sam odradio deljenje Debiana sa 2 DVD-a na nekih 15 diskova. Prosta stvar. Cackaj malo po njemu, ako znas engleski, toliko je prosto da ces se i zapitati sto si i postavljao temu ovde, veruj mi. 😉
Daj bre covece, imas na ovom shitu od vindoze Total Commander koji je svemoguc. U njemu sam odradio deljenje Debiana sa 2 DVD-a na nekih 15 diskova. Prosta stvar. Cackaj malo po njemu, ako znas engleski, toliko je prosto da ces se i zapitati sto si i postavljao temu ovde, veruj mi.
Da tako mozes samo da izdelis DVD na vise CD-ova. To mozes da uradis i zip-om. Ali da li si probao da pokrenes posle instalaciju sa datih CD-ova. Nema sanse da uradis tako. Mozes samo da posle date splitovane CD-ove prekopiras na disk i pokrenes instalaciju sa hdd-a.
Jer na DVD instalaciji imas jedan direktorijum sa mediom dok svaki instalacioni CD ima svoj direktorijum sa medijom tipa media, media2, media3 … Tako da su ti putanje za CD instalaciju i DVD instalaciju potpunjo drugacije. Ne znam da li me kapiras.
Naravno da te razumem jer sam tako i uradio, sve mi je jasno sto si napisao. Ako mu je tesko tako, onda neka kupi DVD ROM, to mu je 25 evra, jbg. Sta drugo da mu kazem?! 🙄