Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Fedora, Red Hat,… › Kako da..?
- This topic has 12 одговора, 2 гласа, and was last updated 19 years, 4 months раније by
zlajax.
-
АуторЧланци
-
11. април 2007. у 4:21 pm #8528
zlajax
УчесникEvo ovako,dobio sam danas Enterprise 5 pa reko aj da ga instaliram,medjutim posto je sve na jednom dvd-u(ima 5 cd-a,rarovanih) jel ima neka caka oko narezivanja i kako da ih imenujem?
I jos nesto,jel ima negde neko uputstvo za instalaciju..?
Cisto da neza****m nesto u startu.. 🙂11. април 2007. у 4:58 pm #53935tomaja
Главни мајсторZvanični vodič za instalaciju RHEL-a 5 imaš na
http://www.redhat.com/docs/manuals/enterprise/RHEL-5-manual/Installation_Guide-en-US/index.html
Ako su u pitanju ISO fajlovi samo ih nareži na CDR(W) diskove pa ćeš onda videti redosled diskova (CD1 do CD5). Inače, svaki disk ima svoj info pa to možeš saznati i pre narezivanja ako montiraš ISO fajlove preko komande [code]mount -o loop ime_fajla.iso /mnt/iso1[/code]linux4life
11. април 2007. у 5:02 pm #53936zlajax
УчесникHvala Tomaja… 🙂
Bacam se na posao..14. април 2007. у 8:57 pm #53937zlajax
УчесникMalo je zapelo.. >:(
Recnem ja disk,medjuti kad restartujem komp on umesto sa cd-a pokrece instalaciju sa flopy-a koji ja nazalost nemam..
A gledao sam u objasnjenju na samom disku u vezi same instalacije da se spominje boot.iso u folderu images kojeg treba recnuti na disk,medjutim to kod mene nema.. ???
Jel ima neko neki pr.? 🙂15. април 2007. у 7:00 am #53938zlajax
УчесникSkinuo sam boot.iso i iskopirao ga u images i opet recnuo na disk,medjutim ista priča..
Gde ja to grešim..? 🙁15. април 2007. у 7:35 am #53939tomaja
Главни мајсторSkinuo sam boot.iso i iskopirao ga u images i opet recnuo na disk,medjutim ista priča..
Gde ja to grešim..? 🙁Instalaciju moraš da pokreneš sa CDa koji nosi oznaku “Disk1”. Boot se koristi samo za pokretanje sistema a ne za instalaciju,
linux4life
15. април 2007. у 8:13 am #53940zlajax
УчесникNjega sam samo i narezao za sad,cisto da vidim dali radi..Nakon restarta on pokrene Calderu i nakon par redova zastane na
(DR-DOS) A:/>
Pretpostavljam da bi ja tu sad trebalo da ukucam nesto,ali sta..? :redface:15. април 2007. у 8:20 am #53941tomaja
Главни мајсторAko s iu BGDu svrati na pivo danas u Knez Mihajlovoj pa cemo ti pokazati i kako da pokrenes instalaciju.
linux4life
15. април 2007. у 8:25 am #53942zlajax
УчесникNažalost nisam,al aj probaću da dodjem.. 🙂
15. април 2007. у 8:31 am #53943tomaja
Главни мајсторPa dobro ako imaš vremena vidimo se u 14h :), u svakom slučaju nije mi baš najasniji tvoj problem, koji je restart u pitanju ? Kako ti uopšte započinješ instalaciju ? Da li si proverio da li ti je disk i ISO fajl ispravno narezan ?
linux4life
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.