Početak›Форуми›Linuks distribucije›Mandriva›Hardver›Joystick
- This topic has 6 odgovora, 2 glasa, and was last updated 18 years, 9 months ranije by
Moneo.
-
AutorČlanci
-
20. avgusta 2004. u 7:30 am #4120
Moneo
UčesnikZdravo!
Interesuje me kako konfigurisati joystick na linuxu,u KDE kontrol centre mi vidi joystick na usb
portu”genius flight 2000 f23″,ali nema nikakvog programa za kalibraciju,i konfigurisanje(mozda gresim?),i moze li se joystick koristiti u igrama kao sto su Chromium,Tux Racer….itd.,i sto da ne u xmms(vidim da ima plug-in za joystick)?
CU!
P.S Koristim MDK10 official24. avgusta 2004. u 2:57 pm #20885sKELEton
UčesnikI ja imam isti problem od kad sam naleteo na Lin… i postavljao sam pitanja oko toga, a svi su mi odgovarali GOOGLE!!1 dakle ako negde mzes da nadjes nesto za kalibraciju ili konfigurisanje joya onda probaj ovde
Tu pomoc sam i ja dobio od drugih i jos uvek imam problema, imam dva joya koja mi stoje za ukras (bar za sada) 😀
24. avgusta 2004. u 5:24 pm #20886Moneo
UčesnikThanks!
Videcu imal’ sta!
CU!
SEPULTURA rules!24. avgusta 2004. u 6:02 pm #20887sKELEton
UčesnikONE BIG RESPEACT FOR MAX ex SEPULTURA present SOULFLY!!!! 😈 😈 😈 😈 😈
24. avgusta 2004. u 9:25 pm #20888Moneo
UčesnikThanks my man!
Jedan od najboljih metal bendova svih vremena,i moj omiljeni metal band-SEPULTURA(ali stara!)
Eh,sad me podseti bio sam na SOULFLY-u na EXiTU,i bilo je FENOMENALNO,uprkos kisi,Max pali i zari,sta sec ima covek karizmu!Samo kad je krenulo sa Roots…..mmmmmmm
Vidimo se!
CU!
P.S Chaos AD i Beneath The Remains+Soulfly+Primitive+III25. avgusta 2004. u 11:14 am #20889sKELEton
UčesnikRespeact!
Nisam bio na EXIT-u (spremao sam prijemni za fax) ali sam bio na njihovom koncertu prosle godine, i na SOULFLY JAM-u (ono sto je radio sa kojotom (eyesburn)…25. avgusta 2004. u 12:44 pm #20890Moneo
UčesnikPozdrav!
Na Tribal Jamu sam bio i ja!Bilo je po obicaju ODLICNO!Bas je mali svet……
CU My man!
Bye!
P.S uvek mi je drago da popricam sa drugovima metalcima! -
AutorČlanci
Forum ‘Hardver’ je zaključan za nove teme i odgovore.