Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › Još brži chat room (jabber ipak bolji)
- This topic has 8 одговора, 8 гласова, and was last updated 13 years, 4 months раније by acko.
-
АуторЧланци
-
27. мај 2008. у 10:40 pm #10132nucleuswizardУчесник
Posle eksperimentisanja od strane foxa i Riska došlo je do novog chatrooma,to je mala prepravka za sve jabbere.Znači novi je [email protected].Ovo je urađeno iz samo jednog razloga,jer su se mnogi bunili da je prošli mnogo kasnio.
27. мај 2008. у 11:05 pm #70276foxbunnyУчесникMala ispravka ovog gore posta:
Trenutno se jabster.pl TESTIRA. Znaci, koristimo i jedan i drugi ([email protected]) neko vreme (tipa par dana).
28. мај 2008. у 7:18 am #70277GoranSTXУчесникI tako se šetamo sa servera na server, sa jabbera na irc, dok na kraju ne budemo imali pojma gde se ko okuplja i kako…
Moramo se odlučiti za jednu lokaciju, lako dostupnu i funkcionalnu (nebitno koju samo da je jedna) inače će nas biti na sve strane, a nigde nas biti neće…
Ajde lepo da se postavi glasanje pa da vidimo gde smo pristali.28. мај 2008. у 10:13 am #70278foxbunnyУчесникI hteo bih da ispravim ovde jednu miskoncepciju koju su izneli neki clanovi u drugim temama. DVSoftware nam je izasao u susret sa #linuxo kanalom na svom IRC serveru. RiSK je takodje ulozio trud u pronalazenje adekvatnog servera i postavljanje sobe. Dakle, ja bih voleo da se ljudi vise ne prepucavaju oko toga ko je bolje/vise izasao u susret, posto to ne bi bilo ok ni prema DVSoftwareu ni prema RiSKu.
Drugo, ovo nisu zvanicne Linuxo sobe. Dakle, ne vidim potrebu da se svi nateraju da idu na jednu ili na drugu. Neka ljudi dodju na obe, pa odaberu sta im se vise svidja.
28. мај 2008. у 11:09 am #70279NightweaverУчесникOvaj poljski server je odlican… sto je i za ocekivati od zemlje gde je pre par godina sprovedena opasna pro Jabber kampanja.:)
21. јануар 2011. у 11:59 pm #86349KosavaГостJel postoji neki linuxo chat aktivan na jabber serverima mogli bi nešto da aktiviramo ako ima insteresenata… inače koji jabber klijent koristite i dal koristite jabber uopšte ?
22. јануар 2011. у 9:02 pm #86362dejan-dexiГостPidgin 🙂
23. јануар 2011. у 12:58 am #86363nebjakГостEmpathy 2.30.3
24. април 2011. у 9:51 pm #86860ackoГостpa sada ne postoji … posto je chat vremenom izgubio na posetiocima sto smo i mi sami krivi
a i server na kom je bila linuxo soba (jabster.pl) je ugasen za sta mi nismo krivi uopste 🙂
ne znam koliko bi bilo moguce da se na ovom serveru postavi neki majusni jabber server koji bi bio povezan sa nalozima linuxo.org … mada je mozda ipak bolje neka sobica na nekom serveru sobzirom da svako bar ima gmail nalog a i jabber nalog nije komplikovano otvoriti
ja sam za Chat
a koristio bih Kopete 🙂 -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.