Početak › Forumi › Linuks distribucije › Mandriva › Softver › Jel neko cuo zaNVU
- This topic has 19 odgovora, 6 glasova, and was last updated 21 years, 5 months ranije by
brainkilla.
-
AutorČlanci
-
27. maj 2004. u 8:56 pm #19105
Nightweaver
UčesnikKakve ima veze kolika ce mu cena biti??? 😈
27. maj 2004. u 10:01 pm #19106Anonimni
GostKakve ima veze kolika ce mu cena biti???
Zar treba tebi matorom ja jos matoriji da ocitam lekciju iz free software-a?:wink: Kada DW bude free razmislicu o njemu. do tada, uci se html i php
27. maj 2004. u 10:47 pm #19107Nightweaver
UčesnikNe, ne…nismo se razumeli. Htedoh reci da nije bitno sto ce da kosta..uvek ce se naci warez verzija…toliko prosto….no, ja ga sigurno nikad necu koristiti jer Bluefish rulez!:D:D:D
27. maj 2004. u 11:07 pm #19108sKELEton
Učesnik[quote]Kakve ima veze kolika ce mu cena biti???
Zar treba tebi matorom ja jos matoriji da ocitam lekciju iz free software-a?:wink: Kada DW bude free razmislicu o njemu. do tada, uci se html i php[/quote]
Samo kažem da pored silne stabilnosti Linuxa i prevlasti u mnogim oblastima u odnosu na Windows, na linux sam prešao i iz razloga što sah računar hteo da očistim od silnih Crackova i ostalih nelegalnih radnji, da bi sad imao clean sistem 8) . Stoga ja možda i neću moći priuštiti DW za Linux, no dobro postoje dobre zamene, zar ne 🙄 , pa ovo je ipak Linux!
28. maj 2004. u 7:19 am #19109Duffman
UčesnikMa Nvu je open zasada, koliko ja znam ne moze Lindows doci i reci to je moj kod i hocu ga nazad 😕 Ja se interesujem za Nvu jer kod mene bluefish nema aktiviran WYSIWYG prozor (kad ukucas heading 1 ono lepo pise kod ali preview nema 😳 ), ako neko zna kako se taj prozor ili sl. aktivira neka mi se javi ❗
28. maj 2004. u 8:44 am #19110Nightweaver
UčesnikPazi, Nvu je samo malo doradjen Mozilla Composer te samim tim nije nesto. Sto se tice Bluefish, on nema WYSIWYG opciju.;) Pregled mozes da radis preko browsera.
28. maj 2004. u 8:22 pm #19111Anonimni
Gostwarez verzija…toliko prosto….
he he, e free softverasu moj 😉
28. maj 2004. u 9:09 pm #19112Nightweaver
Učesnikjbg Jelke, nuzda zakon menja. Jedno je sigurno, Nvu nije nasao primenu u mom zivotu…mogu da mu rade sta hoce… 😆
29. maj 2004. u 12:33 pm #19113Anonimni
Gostjbg Jelke, nuzda zakon menja
Dobro, kako za koga
29. maj 2004. u 2:04 pm #19114brainkilla
UčesnikMa Nvu je open zasada, koliko ja znam ne moze Lindows doci i reci to je moj kod i hocu ga nazad 😕
U principu, moze, verzije izdate pod GPL-om bi ostale free, ali bi buduce bile zatvorene: taj scenario po meni nije verovatan, jer su izdali jos dve open aplikacije Lsongs i Lphoto, koje su jos manje-vise beta, ali prilicno dobre. Mislim da Michael Robertson zna da mu se vise isplati da mu open-source zajednice pomaze u razvijanju programa, a da ih on posle lepo prodaje glupim Amerima koji ne znaju da otkucaju make u konzoli… Inace, source za Lsongs i Lphoto imate na http://www.linspire.com , treba vam samo PyQt i to je to, kao sto rekoh prilicno su dobri programi…
-
AutorČlanci
Forum ‘Softver’ je zaključan za nove teme i odgovore.