Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › Izvalite ovo
- This topic has 7 одговора, 6 гласова, and was last updated 20 years, 10 months раније by
bicca.
-
АуторЧланци
-
12. октобар 2005. у 11:43 pm #6307
Red_Zmaja
Учесник13. октобар 2005. у 8:13 am #35757Nightweaver
УчесникKod mene je tako svakog dana.:D Uzmi svuci igre za Linux/UNIX sisteme. One sto ih je Loki portovao. Ima zaista sjajnih naslova.:)
13. октобар 2005. у 12:46 pm #35758bicca
УчесникKod mene je tako svakog dana.:D Uzmi svuci igre za Linux/UNIX sisteme. One sto ih je Loki portovao. Ima zaista sjajnih naslova.:)
zar nije svaka (tj skoro svaka) igra portovana uz cedega 🙂
btw, svaki loki installer ima u sebi cedegu koliko sam ja skapirao, tako da je glupo trosenje neta za nesto sto mozes da uradish samsem ako ne mislis na neki drugi loki 🙄
13. октобар 2005. у 1:03 pm #35759TRULI
Учесник13. октобар 2005. у 1:13 pm #35760Nightweaver
УчесникNope, mislio sam na igre koje rade bez Cedege. Loki nije radio samo instalere.;)
13. октобар 2005. у 3:24 pm #35761Bastard
УчесникIgrice koje rade na cedega wine x nisu portovane vec je wine x emulacija windowsa
Portovane igrice umesto dll-a imaju linux .so fajlove a i exe je linux kompilovan exekutabilni fajlBilo bi fino kad bi ona gomila krekera sto krakuju igrice za windows poceli da kompiluju i linux executabilne fajlove (posto sam zakljucio da je vecina krakovanih exe za igrice kompilovano izpocetka)
Covek koji najvise radi po pitanju portovanja igri je icculus koji je radio kod lokija
A kada oni koji su napravili igru i imaju surs su voljni da kompiluju za linux svoju igru onda to i urade.Obicno igrice od id softa13. октобар 2005. у 5:32 pm #35762mtm76
УчесникE da se i meni desi a jedan dan imam dobar net svuko sam bsd ajd predlozite josh neshto Confused Confused Dok carolija nije proshla Smile
Kad nemaš brz internet, dao bi sve da ga imaš. Kad ga imaš, ne znaš šta da radiš… klasika…
Ako baš hoćeš nešto korisno, baci se ti na filmove i muziku, a Linux k’o Linux (il’ šta već), svaki je isti. Koji će ti moj gomila *.iso datoteka, rpm paketa i sličnih stvari… 🙂Bilo bi fino kad bi ona gomila krekera sto krakuju igrice za windows poceli da kompiluju i linux executabilne fajlove
Da mi samo bi znat odakle ti ideja da NOP-ovanje asemblerskih instrukcija u nekoj *exe datoteci ima veze sa portovanjem na Linux. Nemoj to da si ikad, igdje to više rekao. Jednom ti se može oprostit. 😉
…i imaju surs…
Šta mu ga to dođe? Zvuči kao neka bolest. 😆
14. октобар 2005. у 7:43 am #35763bicca
УчесникIgrice koje rade na cedega wine x nisu portovane vec je wine x emulacija windowsa
Portovane igrice umesto dll-a imaju linux .so fajlove a i exe je linux kompilovan exekutabilni fajlBilo bi fino kad bi ona gomila krekera sto krakuju igrice za windows poceli da kompiluju i linux executabilne fajlove (posto sam zakljucio da je vecina krakovanih exe za igrice kompilovano izpocetka)
Covek koji najvise radi po pitanju portovanja igri je icculus koji je radio kod lokija
A kada oni koji su napravili igru i imaju surs su voljni da kompiluju za linux svoju igru onda to i urade.Obicno igrice od id softajbg, kad covek zaboravi da stavi navodnike bude pogresno shvacen 😯
hteo sam da kazem “portovana” 🙂ne znam kolika je potreba da se portuje svaka igrica, ja sam isprobavao par njih pomocu cedege i sve je radilo ok, cak mi je CoD izgledao mnogo lepsi i brzi (nije mi krljao disk kao obicno u win-u)…… mada stoji da bi port bio brzi od emulacije
btw, ko ima stalan net moze da okusha srecu na
http://ftp.321211.net
user i pass: Linux (sa velikim L 🙂 )daju samo 2 konekcije da se ima, nije brz 🙁 oko 5k se max tera, ali ima dosta korisnih stvari, jedino sto su to sve stvari koje se placaju pa nije u duhu linux-a, i sto su nazivi direktorijuma na kineskom, ali lako cete se snaci 🙄
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.