Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Slackware › Izgleda da uskoro stize novi Slack
- This topic has 9 одговора, 5 гласова, and was last updated 19 years, 11 months раније by kmilos.
-
АуторЧланци
-
21. јануар 2005. у 2:09 am #4705LYbУчесник
a to me bas raduje 🙂 Na linuxpackages.net sam naleteo na info da ocekuju novi release za par nedelja.
Hehe, XOrg 6.8.1, KDE 3.3.2 nova alsa, kernel 2.4.28, mozda i 2.4.29, 2.6.9 ili 2.6.10 u /testing…21. јануар 2005. у 8:23 am #24096NikolaZУчесникHoce li da stave Gnom. Volkerding je nesto nagovestavao da bi Gnom mogao biti iskljucen iz distroa.
Bila bi prava steta da ga eliminisu.21. јануар 2005. у 1:24 pm #24097popacУчесникNe, neće biti Gnoma u sledećim verzijama. Koliko vidim mnogi ljudi će odustati od Slaka zbog toga, mialim da mu to i nije bio neki marketingški isplativ poduhvat, ali. 😕
21. јануар 2005. у 1:45 pm #24098kmilosУчесникZbog toga postoji Dropline GNOME da bi popunio rupu.
21. јануар 2005. у 2:42 pm #24099srdanУчесникDa li neko od vas ima iskustva sa tim droline gnomom. Kakva mu je brzina i stabilnost u odnosu na default gnome u verziji 10.
Ja kao, neko ko koristi isključivo gnome, nemogu toliko da se radujem novoj verziji.
mialim da mu to i nije bio neki marketingški isplativ poduhvat, ali.
Potpuno se slažem. Pogotovo ako se uzme u obzir i
http://www.gnome.org/%7Edavyd/gnome-2-10/
Ali i imam razumevanja za Pat-a i njegovo zdravstveno stanje. Bilo bi dobro kad je već izbacio gnome, da ima razumevanja za nas koji ga koristimo i da savetima naprimer pomogne Tod-u i ljudima koji razvijaju dropline ili nekoj drugoj nezvaničnoj grupi koja će se možda oformiti da obezbedi neophodnu podršku za gnome u Slacku. U koliko se to nedesi i ukoliko ja i moj bedni dialup nebudemo u mogućnosti da instaliramo gnome, moram teška srca reći da ću razmotriti mogućnost prelaska na FreeBSD najverovatnije.
Kako bi se KDE-ovci osećali, da je izbačen KDE.Da li ovde ima neko ko već koristi dropline??
21. јануар 2005. у 3:48 pm #24100LYbУчесникMoguce je, negde sam maletao na neke postove da bi dropline mogao biti ubacen. Opet, naletao sam na gomilu postova ljudi koji napustaju gnome 2.8 zarad KDE 3.3., isto kao sto su ranije napustali KDE zarad gnoma… to se sve vrti u krug, izgleda – gnome i kde kao da na smenu rade 🙂
Meni ne smeta, ionako koristim KDE, posebno je zgodan 3.3 koji ima podesavanja za GTK2+ aplikacije.
21. јануар 2005. у 4:19 pm #24101srdanУчесникDa i ja sam naletao na slične postove (da će dropline biti uključen), ali iskreno, mislim da nema ništa od toga. Jel ima neko neku pouzdaniju informaciju o ovome?
Malo mi je glupo da Pat nije odmah izašao i rekao: E znate šta u sledećoj verziji Slacka nema gnome i tačka, nego se sve to saznaje neki sporednim putevima. Isto važi i za dropline hoće li ga biti ili ne u Slacku, stalno neka nagađanja. To možda govori da ni on još nije odlučio da li će ubaciti dropline. To je jedini minus koji on ima kod mene i Slackware uopšte.
Svaka čast KDE-u ali ja stvarno neželim da menjam distro i gnome
Slackware rules…..Pozdrav 😉
21. јануар 2005. у 4:25 pm #24102popacУчесникHe he, the power of Fluxbox, ajde da vidim kako ce mene da sprece da ne skinem moj fluxbox koj tezi samo 500 kb.
Salim se, mislim da nikom ne ide u korist, jeste gubiće Pat vreme na stavljanju Gnomea u linux, ali siguran sam da postoje ljudi koji bi rado portovali Gnome za slack umesto njega. Ne znam zašto, ne vidim razlog izbacivanju ovog paketa, osim da možda i sam Pat ne preferira Gnome ili je planirao da šta god drugo ubaci na taj čuveni drugi disk.
21. јануар 2005. у 5:18 pm #24103srdanУчесникDa se razumemo da Pat nije takav kakav jeste (…) ni Slackware nebi bio to što jeste najbolji distro (subjektivan stav). Nemora on trošiti svoje vreme na Gnome i ja mislim da drugi to mogu uraditi on samo može sve to da nadzire. Takođe ako treba neka postoji i treći disk samo sa gnomom i za korisnike koji ga žele, ali neka bude deo distribucije a ne ovako (tipa=snađite se kako znate i XFCE je dovoljo dobar za one koji žele nešto slično gnomu). Nek nezamere oni koji koriste ovo okruženje.:wink:
12. фебруар 2005. у 10:08 pm #24104kmilosУчесникEvo jos jednog Gnoma za Slack:
http://gsb.sourceforge.net/
http://gnomedesktop.org/node/2152 -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.