Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Mandriva › Софтвер › instalacija mdk 9.2
- This topic has 5 одговора, 3 гласа, and was last updated 20 years, 7 months раније by salle.
-
АуторЧланци
-
12. јун 2004. у 12:36 pm #3837salleУчесник
disk knoppix 3.1 stoji tu za svaki slucaj(zlu netrebalo) 😉 i krenem ja da dignem prvi disk da vidim koje su sve tu varijante i odlucim se da probam instalaciju bez i jednog paketa ponudi mi tri varijante sa x-om,preporucenu sa dokumentaciju i bez urpmi i naravno odaberem ovu trecu posto meni patnje nikad dosta 😉 i tako krenem da se zezam i malo pomalo pokajem se sto nisam instalirao urpmi ali ne lezi vraze 🙂 nemogu da instaliram urpmi je trazi webfetch paket koji naravno nisam u stanju da nadjem ni na jednom od 4 diska odradim instalaciju sa —nodeps ali onda urpmi nece da radi…probam varijantu dva urpmi radi ali kad probam da vidim gde je webfetch kaze nije instaliran…
e sad jel ima neko strpljenja da mi objasni o cemu se ovde u stvari desava?e da i jos jedna stvar prva varijanta sa x i user ima sva ovlascenja kao root e tu sam se vec pogubio nacisto i odlucio za varijantu dva koja radi ok…13. јун 2004. у 9:04 pm #19608salleУчесникajde bre ljudi u cemu je fora sa tim j…..m instalacijama dajte to da ne jurim po netu 🙂
14. јун 2004. у 8:05 am #19609ZivicAleksandarУчесникA kako ces bez neta, usti ga kroz Google, i vozi, sigurno ces ga jednom vec pronaci 😉
Kako bese za knopix hddinstall ili hdd-install???
Jednom sa ga vec probao ali ne daj boze da probas da mu podesis mrezu kroz installer, tu obicno i zavrsis (citaj zaglavis).14. јун 2004. у 11:21 am #19610braleУчесникknoppix-hdinstall
14. јун 2004. у 12:43 pm #19611salleУчесникgoogle je majka znam,znam ali sam se ponadao lakom resenju 😉
¨Kako bese za knopix hddinstall ili hdd-install???…
…usti ga kroz Google, i vozi, sigurno ces ga jednom vec pronaci¨ 😉 hehe
ja sam ga jednom istreso na hd ali nisam mog´o da pokrenem nista kao user cak ni kppp a onda nisam kapirao ove fore sa rxw (ko da ih sad kapiram al´ polako tiha voda…)pa sam se vratio na mdk ali sad cu da vidim sa ovim 3.4 sta se desava…bice da je ovako ko sto brale kaze ne secam se sta sam tacno pisao…14. јун 2004. у 9:42 pm #19612salleУчесникok ok dakle ovaj k…. webfetch nije u stvari paket(mada ispise na -R kao da jeste) nego ‘oce vezu sa netom i to sam kao shvatio i podmetnuo mu wget i urpmi sad radi…e ali posto nisam odabrao jel te da instalira dokumentaciju sad nemam man ni info strane osim ako ih rucno iskopiram odlicno 👿 znaci ako jednom odustanes na instalaciji od dokumentacije posle nema vise?ajd’ sad neko nek pokaze bar pravac 🙂
-
АуторЧланци
Форум ‘Софтвер’ је закључан за нове теме и одговоре.