Početak › Forumi › Linuks › Opšte Linuks diskusije › Help!
- This topic has 31 odgovor, 4 glasa, and was last updated 21 years, 3 months ranije by
darthmajor.
-
AutorČlanci
-
18. maj 2005. u 4:43 pm #28570
darthmajor
UčesnikHm…Interesantno da sam se nedelju dana spremao psihicki za instalaciju,a sada vec razmisljam o nabavci sledeceg…Ionako cu u roku od mesec dana uzeti DVD rezac(nemam ni citac),pa cu nabaviti DVD verziju…
18. maj 2005. u 4:46 pm #28571slaks
UčesnikHm…Interesantno da sam se nedelju dana spremao psihicki za instalaciju,a sada vec razmisljam o nabavci sledeceg…Ionako cu u roku od mesec dana uzeti DVD rezac(nemam ni citac),pa cu nabaviti DVD verziju…
Neznam zašto? Ako ništa drugo, instalacija je veoma laka i jednostavna. Može da se kaže da je skoro najlakša ako pogledamo druge LInux distribucije.
18. maj 2005. u 4:50 pm #28572darthmajor
UčesnikIstina,ali ja nisam znao da je tako laka instalacija! 😉
Najvise sam se plasio da cu izformatirari ceo hdd…
Posto sad mislim da krenem ozbiljno sa linuxom(i programiranjem)verovatno cu sve moguce nabavljati…18. maj 2005. u 4:56 pm #28573slaks
UčesnikPa doboro za sve postoji prvi put. Ako nameravaš da probaš i druge Linux distribucije, ovako za početak ti preporučujem SuSE 9.3, Vector SOHO 5.0, Fedora Core 4, i novije distribucije koje polako osvajaju svet kao što su Ubuntu i Kubuntu 5.04, zavisno koje grafičko okruženje više ceniš KDE ili Gnome ili neko treće 😉 🙂 😉 🙂
18. maj 2005. u 5:03 pm #28574darthmajor
UčesnikVremenom hocu sigurno,posto sam se (iako mi neke stvari ne rade)jako navukao na linux i open source uopste…pravi eye-opener posle microsofovog malog sveta…
18. maj 2005. u 5:07 pm #28575slaks
UčesnikVremenom hocu sigurno,posto sam se (iako mi neke stvari ne rade)jako navukao na linux i open source uopste…pravi eye-opener posle microsofovog malog sveta…
Neznam koje stvari ti to ne rade, pošto kod mene radi sve sem štampača za koji još uvek nema drajvera. Ako ti zatreba pomoć samo pitaj mi smo ovde da se pomažemo.
Pozdrav 8)
18. maj 2005. u 5:12 pm #28576darthmajor
UčesnikKao sto rekoh stampac mi ubija sistem(a pod knoppix-om je radio)
A sto me jos vise nervira je da mi 5.1 zvucnici rade u stereo modu,i nisam nasao nijednu opciju za podesavanje sestokanalnog moda…
Modem i da ne spominjem-sledece nedelje verovatno nabavljam US robotics externi…18. maj 2005. u 5:18 pm #28577slaks
UčesnikKao sto rekoh stampac mi ubija sistem(a pod knoppix-om je radio)
A sto me jos vise nervira je da mi 5.1 zvucnici rade u stereo modu,i nisam nasao nijednu opciju za podesavanje sestokanalnog moda…
Modem i da ne spominjem-sledece nedelje verovatno nabavljam US robotics externi…što se tiče modema i ja sam ima problema i još uvek ih imam uvek kada instaliram neku novu distribuciju Tako da ti je ovo oko externog modem veoma dobar potez i ja sam razmišljao da nabavi, ali kad već nekako uspevam da podesim ovaj moj Intel 536 ostaću na njemu dok me ne iznervira i natera da kupim externi.
18. maj 2005. u 5:30 pm #28578darthmajor
UčesnikMalopre sam skinuo neke drivere za moj modem,ali za Mandrake 10,a imam 10.1.Da li ima sanse da proradi,ili bolje da ih ne diram?
18. maj 2005. u 5:40 pm #28579kmilos
UčesnikA modem je…??? Drajver je odakle…???
Nismo vidoviti ovde. Molim te procitaj http://solair.eunet.yu/~fangorn/smart_questions/smart-questions.sr.html
Posle toga ce ti biti jasno da je bolje da otvaris novu temu za svaki problem zasebno, jer ce tako buducim korisnicima foruma biti lakse da nadju resenja specificnih problema. (A prvo bi trebalo i sam da pretrazis forum, jer su neka pitanja vec resena, modemi su npr. bili jako cesta tema vise desetina puta.)
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.