Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › hehehe
- This topic has 8 одговора, 6 гласова, and was last updated 18 years раније by LimitMan.
-
АуторЧланци
-
22. август 2006. у 7:54 pm #7718LYbУчесник
Ovo sam saznao na newsu od jednog lika, u pitanju je potpis sa jedne grupe posvecene slack-u:
Ubuntu – an African word meaning: “Slackware is too hard for me”
LOL & NHF
22. август 2006. у 8:34 pm #47002miodragzУчесникhehehe
22. август 2006. у 9:52 pm #47003zchiraУчесник🙂
Slackware je zakon. Probao sam i suse i ubuntu ali na kratko jer mi se nisu dopali (suse spor, a ubuntu mi je delovao nekako neozbiljno…mozda zbog gnome-a). jedva cekam novi slack11 mada nemam pojma kako da upgradeujem postojeci (a taman sam ga nashtimovao do perfekcije), i da li je to uopste moguce 😀 😮 (mada je to vise pitanje za novu temu ;))22. август 2006. у 10:14 pm #47004urosevicУчесник@zchira: Pogledaj datoteku UPGRADE u root’u Slackware instalacionog CD’a ili DVD’a. Tamo piše, korak po korak,kako se vrši nadogradnja. Ja sam tako radio (i dalje ću raditi, kad se zasitim Fedore :D) sa currentima.
22. август 2006. у 11:46 pm #47005zchiraУчесникhvala, urke!
znaci moguce je i nije teshko !
evo sad mogu mirnije da spavam dok chekam slackware11 ;), a time cu se pozabaviti kad izadje O023. август 2006. у 1:38 am #47006Mr_PingvinУчесникOvo je dobra fora… Ali ni ubuntu nije baš tako lak, jedino što je sve spakovano na tacni, ali ako treba da se nešto konfiguriše onda i nije za šalu… Što bih ja reko.. sudo ovo sudo ono i na kraju ode tastatura.. 😀
24. август 2006. у 1:29 am #47007LYbУчесникZnas kako, jednom kad naucis kako da radis konfiguraciju iz konzole, potpuno ti je sve jedno na kom si distrou. Manje – vise.
@urke
ja sam svojevremeno svoj current odrzavao slapt-getom, samo sam posle jedne havarije DOBRO pazio da ne updateujem glibc ili gcc 🙂 To inace prolazi u 80-90% slucajeva, ali kada se desi momenat da se pokolju (a desice se – Marfi ne spava) jao i naopako 🙂Cak su mi i na gentoo-u sada glibc, gcc, binutils i linux-headers zakljucani, jedino kada se desi BAS veliki update gcc-a, u proseku na pola godine – godinu dana, e onda ih lepo otkljucam, pa po propisu odradim ceo toolchain, pa system, pa world.
24. август 2006. у 4:03 am #47008miodragzУчесникhehehe Mandriva je zakon da se zajebes
9. септембар 2006. у 8:45 am #47009LimitManУчесникOvo je dobra fora… Ali ni ubuntu nije baš tako lak, jedino što je sve spakovano na tacni, ali ako treba da se nešto konfiguriše onda i nije za šalu… Što bih ja reko.. sudo ovo sudo ono i na kraju ode tastatura.. 😀
Ako te bas toliko mrzi da kucas “sudo ovo, sudo ono” ti ukucaj “sudo su” i radi kao root 😉 Samo to ti ne bih prporucio! 😛
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.