Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › GNUzilla wants you!
- This topic has 18 одговора, 6 гласова, and was last updated 20 years, 1 month раније by
Анонимни.
-
АуторЧланци
-
24. јун 2006. у 11:17 pm #7527
gandalf
Главни мајсторUrednicki kolegijum casopisa GNUzilla je resio da pokrene intenzivnu akciju prosirivanja redakcije i inteziviranje rada na povecavanju zajednice oko casopisa GNUzilla. Stoga, svi zainteresovani/e clanovi i clanice domace zajdnice korisnika slobodnog softvera su dobrodosli/e u nameri da pomognu u radu GNUzille.
Svaki doprinos je dobrodosao, mada trenutno imamo potrebu za tekstopiscima i lektorima. Stoga, svi zainteresovani, dobrodosli u ekipu!
kontakt: gnuzilla.kontakt _a t_ gmail.com26. јун 2006. у 1:23 pm #45409maddox
УчесникEvo ja se javljam, pomocicu koliko mogu, mada mogu radu da se prikljucim tek posle nedelje kada se zavrsi jurnjava oko prijemnih ispita. Do sada sam napisao nesto malo dokumentacije i napisao nekoliko vesti na http://www.linuxserbia.com, ali nisam nesto profi sto se tice pisanja, ali, naravno pomocicu koliko mogu. Evo, Ivane, da li mozes da objasnis malo bolje nama odavde kako idu stvaru u Gnuzilli, dakle da li neko pise sta zeli, ili se dogovarate ko ce o cemu pisati?
26. јун 2006. у 2:39 pm #45410popac
УчесникJa sam razmišljao o predstavljanju adrese http://www.gimp.drugitalas.org u gnuzilli, ali smatram da ne bi bilo lepo da ja kao autor pišem o tome. Ivane?
26. јун 2006. у 3:48 pm #45411civan
УчесникEvo, Ivane, da li mozes da objasnis malo bolje nama odavde kako idu stvaru u Gnuzilli, dakle da li neko pise sta zeli, ili se dogovarate ko ce o cemu pisati?
I ja sam Ivan 🙂
Uopsteno, svako pise ono sta pozeli. (generalno, retko da neko od nas i pozeli da pise iste stvari)
Ako zelis da pises clanak “Novi GNOME x.xx” ili tako nesto za sta je verovatnoca da se poklopi sa nekim drugim velika, onda pusti poruku, pa ako neko to vec pise, bices obavesten.Mali dodatak Jelketovom postu: traze se i ljudi koji su u stanju da prevode clanke sa engleskog jezika.
26. јун 2006. у 3:51 pm #45412urosevic
Учесник@maddox: Teme se pišu po izboru, ali uz prethodni dogovor (da se nebi duplirale). Ako je posle nedelje, onda neće stići za dvobroj, ali za dalje, samo ožeži. Tekstove šalji na gnuzilla.redakcija _n a_ gmail.com
@popac: Ti kao autor najbolje znaš šta sve tamo ima Predstavi stranu i samo budi objektivan 🙂26. јун 2006. у 5:07 pm #45413mmirilovic
УчесникEvo ja sam spreman da prevodim sa engleskog 🙂
A pre par meseci sam i predložio urednicima (Ivanu) da ubacimu jedan simpatični strip u Gnuzilu, čak sam i preveo neke brojeve, ali od toga nekako nije bilo ništa.
Ako vam treba neki prevod, može, dogovorićemo se.
26. јун 2006. у 8:27 pm #45414maddox
УчесникSvidja mi se ova ideja sa stripom, bas bi bilo dobro da se to ubaci u casopis, bilo bi zanimljivo 🙂
26. јун 2006. у 8:36 pm #45415urosevic
УчесникZabava je na drugom mestu. Na prvom mestu je obezbeđivanje kvalitetnog edukativnog sadržaja (da se ispuni ono što GNUzilla jeste), a tek onda zabavni sadržaji (nagradne igre, strip, pesmice i sl.)
26. јун 2006. у 8:53 pm #45416mmirilovic
УчесникОК, ако се не уклапа у концепцију часописа не мора стрип… Мада и озблјни часописи имају стране са занимлјивостима, шалама и тако…
Мада само за пример:
Линукс, хармонија и разумевање!
Преузето са:
http://mirror3.escomposlinux.org/comic/26. јун 2006. у 9:12 pm #45417popac
УчесникAjde i ja kad ispolažem prijemni pišem članak o mom doprinusu zajednici … 🙂
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.