Početak›Форуми›Linuks›Opšte Linuks diskusije›GNUzilla br3!
- This topic has 6 odgovora, 6 glasova, and was last updated 18 years, 9 months ranije by
Duffman.
-
AutorČlanci
-
1. marta 2005. u 9:17 am #4909
Nightweaver
UčesnikSa zadovoljstvom vas obavestavam da je GNUzilla ekipa objavila i treci broj GNU ezina. Svoju kopiju mozete pruzeti sa: http://gnuzilla.fsn.org.yu ili sa nekog od nasih Mirrora.
1. marta 2005. u 2:58 pm #25365popac
UčesnikDa znaš da treba da te je sramota što sam ovde i sad saznao za link 😡 😡 😡 😡
1. marta 2005. u 3:38 pm #25366goxon
UčesnikBravo za azurnost ii Nek Vam je sa srecom!
Pa uskoro i papirnato izdanje…1. marta 2005. u 7:26 pm #25367Nightweaver
UčesnikDa si malo pazljivije gledao DT.Org forume mogao si da vidis ogromno obavestenje u Tickeru i temu na odgovaraujcem forumu…
1. marta 2005. u 8:04 pm #25368MladenIsakovic
UčesnikMagazin je odličan, posebno bih se osvrnuo na tekst o DRM i oko toga; mislim, tj. nadam se da to neće baš zaživeti, ili bar ne tako kao što oni misle. Setite se kad se pojavio DVD, pisalo se o tome kako “neće biti moguće gledati film iz jedne zone na playerima iz druge zone”, pa od toga samo godinu dana kasnije nema ništa. Naći će se opet nekakav klinac iz Danske ili odakle već koji će pronaći način da se to zaobiđe, da se hardver nekako otključa sam od sebe. Mislim da nema mnogo razloga za paniku, ili se bar nadam. Bilo bi strašno da ceo svet nasedne na tu priču, u šta ne ubrajam naše dupelisce, ali – verujem da to neće biti baš tako. A ako i bude – softver će prodavati sami sebi.
3. marta 2005. u 6:21 pm #25369NikolaZ
UčesnikJuce sam kod kuce odstampao kompletnu GNUzillu broj 3 (farbe nisam zalio 😆 ) a danas sam je lepo ukoricio u fasciklu sa spiralom (izgleda odlicno)
Imam poteskoca da citam dokumenta preko monitora (nedostatak koncentracije), ali mi je zato mnogo lakse da to radim sa papira (navika).
Inace, ovaj broj je po mom misljenju, najbolji do sada.5. marta 2005. u 9:22 pm #25370Duffman
UčesnikKul br.3 :D. Odlicno, posebno mi se svidja deo o Stalmanu i pokretu. Usput mogli ste napraviti web kutak 🙂 sto (ovakav) casopis i zasluzuje.
Kvalitet zine-a je super, samo tako nastavite :). -
AutorČlanci
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.