Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › GNUzilla 20
- This topic has 7 одговора, 7 гласова, and was last updated 18 years, 2 months раније by raca.
-
АуторЧланци
-
6. август 2006. у 3:32 am #7670gandalfГлавни мајстор
Ja poslah vest na glavnu, ali posto vidim da je jos nema da objavim za sve koji nisu videli da je GNUzilla 20 out. http://www.gnuzilla.info
6. август 2006. у 6:15 pm #46561maddoxУчесникSvaka cast ljudi jos jedan odlican broj!!! 🙂
6. август 2006. у 9:19 pm #46562zchiraУчесникslazem se… gnuzilla je imala uspone i padove, i na osnovu poslednjih par brojeva sam pomislio da se entuzijazam ekipe polako gubi (ona zakashnjenja i sl) ali ovaj broj me je demantovao i ovo je jedan od boljih brojeva (mozda i zato sto ima i jedna devojka u ekipi O0 O0 O0 O0 O0 😎 )….
Ja bi se ukljucio i da pomognem ali nemam mnogo vremena (a i civilna vojska me ceka od septembra).
U stvari, vecina nas na ovom forumu i pomaze indirektno tako sto sirimo linux u narod ::)
6. август 2006. у 10:15 pm #46563Mr_PingvinУчесникMeni se jako svidelo što je opisana distribucija koja nije među top ten na distrowatch-u.. I male zajednice mogu uraditi jako lepe stvari i ne treba ih ignorisati. Takođe bih predložio da se uvede rubrika slična onome što ima na NewsForge – My Desktop OS gde čitaoci opisuju distribucije koje su oni odabrali za svoj desktop sistem i koje svakodnevno koriste… Možda je ovo (per) mala sredina za tako nešto, ali možda bi i uspelo… O0
7. август 2006. у 4:43 am #46564workyУчесникDobro je ispao strip,niko ne pominje ,po meni dodatak koji samo doprinosi utisku .
7. август 2006. у 6:58 am #46565urosevicУчесникA kompletno novi dizajn niko ne pominje? Je l’ neko uopšte primetio da je GNUzilla sada i vizuelno totalno drugačija?
7. август 2006. у 7:03 am #46566zchiraУчесникja sam nahvalio gnuzillu upravo i zbog tih stvari (dizajn, strip, lektura). Super 😉
7. август 2006. у 7:26 am #46567racaУчесникBroj je sasvim OK, napredak se vidi i treba održati takvu tendenciju.
Pozdrav za novu devojčicu u Gnuzilli, i mada se ona potrudila još uvek ima slovnih grešaka. 😉
Keep up the good work! O0 -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.