ovako izgleda:
na http://www.gnomefiles.org daju za prvih pet po 20$ za trosenje na Amazonu (a ja hocu da kupim, skoro izaslu, knjigu za programiranje pod GNOME 2 okruzenjem:), pa ako ste voljni, povecajte mi `rejting` tako sto cete glasati za mene sa 10! GNOME PPP je program koji sam napisao…
a rezultat je:
Voting is off limits until we rewrite the code to require a user login. Unfortunately, we already have a script kiddie that doesn’t have anything better to do other than play games with our hard work.
Izvsava se po principu, beskonacnog klikovanja (ma sta to znacilo) na obrascu za glasanje, pripadnika linuxo.com cyb-terror organisation, a to koliko su se doticni namucili i “vredno radili” pa ih sad kao tamo neko cima, da se videti i po samom obrascu, a i pristupu, tj. kao: puj-pike ne vazi, sad da ste se svi logovali, jos i kad bi ti trazili LIB koji dobijas pozivom na neki 041… putem minicoma i downloada neke besmislene slike 1152×864 u 16000000 boja od 2MB, gde se u jednm od coskova jedva nazire pomenuti LIB, sto bi to bila dobra fora za laku zaradu???