Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Mandriva › Софтвер › Glupi Yahoo! i jos gluplji Thunderbird :@
- This topic has 7 одговора, 4 гласа, and was last updated 19 years, 9 months раније by
BrokeBody.
-
АуторЧланци
-
7. новембар 2006. у 7:24 pm #8003
BrokeBody
УчесникMoram da postavim ovako glupo pitanje. >:(
Kako da podesim u Thunderbirdu da primam Yahoo! Mailove, da ne bih svaki put isao na sajt?
7. новембар 2006. у 7:53 pm #49247tomaja
Главни мајсторInstaliraj “Web-Mail” ekstenziju za Thunderbird
linux4life
7. новембар 2006. у 8:43 pm #49248jboban
УчесникYahoo! ne daje besplatan POP3 pristup i zato ti ne radi direktno iz mail client-a. Rešenje su programi koji interno odrade webmail, pa interpretiraju sadržaj i prevedu ga u odgovarjaući oblik. Jedno od rešenja je to što ti je tomaja naveo, a ima i drugih, sličnih.
7. новембар 2006. у 8:59 pm #49249BrokeBody
УчесникMa namestio sam, samo sto mi sada ne proverava mail automatski kad otvorim Thunderbird, vec moram da kliknem na ‘Get Mail’. ???
Koja su druga resenja?
7. новембар 2006. у 10:28 pm #49250GoranSTX
Учесникa da koristis gmail koji ima besplatan POP pristup?
ja vecinu mailova odradjujem preko gmaila i thunder-a
cak se i mailovi sa firminog sajta redirektuju preko gmail-a7. новембар 2006. у 10:30 pm #49251jboban
УчесникMa namestio sam, samo sto mi sada ne proverava mail automatski kad otvorim Thunderbird, vec moram da kliknem na ‘Get Mail’. ???
Meni tako više i odgovara, posebno dok sam koristio DialUp jer nekad otvorim nešto da vidim, a on bi da zove i automatski skida poštu. Potraži malo jer sigurno imaš opciju da automatski skida poštu prilikom starta.
Koja su druga resenja?
Druga rešenja (tipa Yahoo! Pops za Windows), rade kao serveri koji u pozadini rade pomenutu webmail tehniku, a vide se kao localhost:. Onda mail client podesiš da poštu skida kao POP3 sa localhost:. Mada, u tvom slučaju, najbolje je to integrisano (plugin) rešenje.
7. новембар 2006. у 10:34 pm #49252jboban
Учесникa da koristis gmail koji ima besplatan POP pristup?
Ja koristim gmail, ali isključivo kao webmail. Probao sam POP3, ali je spor, tj. ima neku zadršku na početku i to mi smeta. Verovatno radi autentifikaciju ili uspostavlja secure konekciju, ali svakako ima najsporiji pristup. Po meni, mail.ru je najbolje rešenje, nema spam, dopušta POP3, itd.
7. новембар 2006. у 11:02 pm #49253BrokeBody
УчесникU podesavanjima vezanim za nalog sam promenio mail, ali ipak ne primam obavestenja sa foruma o odgovorima? ???
-
АуторЧланци
Форум ‘Софтвер’ је закључан за нове теме и одговоре.