Mmmmmmmmmmm……
@Sioux-ooooooo svidja ti se Clive Barker’s Undying(naravno!)-moj covek-definitivno jedna od najboljih igara koja postoji(neskromno!)-odlicna prica(ala Clive),lokacije,radnja,zaplet,fenomenalan zvuk i grafika-cak i za danasnje standarde grafika izgleda prelepo(Unreal engine eto sta je!),kao da su je pravili za sva vremena!Realne mane igra i nema-pomalo je ostala u senci,nije se toliko reklamirala,i relativno se brzo prelazi,ali mozda je bolje tako!Svaka cast!
Jedina igra koja je uspela da se priblizi mom neprikosnovenom Wax Worksu sa Amige(nekad ogromnih 10 disketa) koga imam u kolekciji i koristim ga preko UAE-a!Po meni najbolja horor igra svih vremena!
Na drugom mestu mi je Final Fantasy 8,a na trecem serijal Baldur’s Gate
Cetvrto dele mnoooge sjajne igre sa Amige(kakav bre PC!)
Sta cete-bivsi amigista-A500 rules!
@doole-ako nisi probao Undying-ucini to sto pre,greo’ta je propustiti to zadovoljstvo!Sto se tice Alice,i ja je trazim vec neko vreme,kao i Sierrin Birthright,pitacu neke oratke,mislim da je imaju,a ako je nabavim javicu vam,nije frka!Nisam gledao u Plato-u,tamo ima lep izbor starih orginala,Birthright nemaju pitao sam,ali nisam za Alice,mozda imaju-to ne bi trebalo da kosta vise od 400-500din,a dobices orginal!
CU!
Blind Guardian rules!
P.S.Izvinite,malo se raspisah,uhvatila me nostalgija!