Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › Firefox 1.5
- This topic has 29 одговора, 16 гласова, and was last updated 20 years, 6 months раније by
Red_Zmaja.
-
АуторЧланци
-
9. фебруар 2006. у 8:02 pm #40521
Red_Zmaja
УчесникNa nekim forumima identifikacija browsera je mozilla 1.8.xx 😀
bas sam se odusevio sta cu kad volim mozillu 😀
Dobra fora s onim pingvinom sto se vrti 😛9. фебруар 2006. у 10:42 pm #40522BrokeBody
УчесникDobra fora s onim pingvinom sto se vrti 😛
Opasna fora 😀 , nego imam dva problemcica sa SeaMonkey-jem:
#1 Ja podesio njegovu putanju u Preferred Applications, ali nista… Kad kliknem na link koji mi se nalazi u mailu, thunderbird i ja samo bleyimo i to je to… 😕
#2 Kad na Google-u unesem nesto za pretragu, cim lupim Enter, odmah mi otvori sa leve strane onaj pomocni Search prozor i prikazuje mi sta mi je sve Google nasao. 🙄 Kako da iksljucim to, da mi se vise ne otvara, jer pocinje da me nervira?!? 👿
9. фебруар 2006. у 10:52 pm #40523Red_Zmaja
УчесникZa onaj tool bar idi na
Edit>Preference>Internet Search
Pa odcekiraj Open the search tab in Sidebar when…..9. фебруар 2006. у 10:59 pm #40524BrokeBody
УчесникHvala. Ostaje samo jos jedan…
podesio njegovu putanju u Preferred Applications, ali nista… Kad kliknem na link koji mi se nalazi u mailu, thunderbird i ja samo bleyimo i to je to… 😕
9. фебруар 2006. у 11:25 pm #40525Red_Zmaja
Учесникcd /usr/bin
ln -s pa putanja da seamonkey-a
ili moze rm -f mozilla ili firefox
pa ln -s putanja do seamonkey-a mozilla ili firefox
otvara mi linkove u gaimu ali nece iz thunderbirda ako uradim javljam 😉
A sto je najcudnije iz evolutiona otvara linkove 😀
Ma sad cemo mi i to da skockamo 😛9. фебруар 2006. у 11:29 pm #40526BrokeBody
УчесникMeni otvara linkove iz Gaim-a i bez toga. 😛
9. фебруар 2006. у 11:47 pm #40527daniel1988
УчесникZa Evolution pogledajte link.
Lik je lood.Svako ima svoj ukus, ali meni je Evolution 2 koraka ispred ThunderBirda. TB nisam mnogo koristio, možda ima i on nekih interesantnih stvari; Evolution mi mnogo bolje `leži`.
Pozdrav
P.S. odoše ovo u offtopic, od FF 1.5 preko SeaMonkey-a, pa do mail klijenata
10. фебруар 2006. у 12:14 am #40528Red_Zmaja
Учесникyebiga cudan je linux odvucete na 10-tu stranu. Nece da ga ebem. Mozda je problem sto je thunderbir samo raspakovan u home direktorijum a mozda je problem do seamonkey-a. Sledio sam upustva sa raznoraznih foruma i cak sa mozillinog sajta kreiro fajl user.js ali ni da cuje da ga otvori. Ipak ostaje desni klik copy link 😀
10. фебруар 2006. у 12:20 am #40529BrokeBody
УчесникNe verujem da je do toga sto je samo raspakovan. ❗ Meni su Firefox 1.5, SeaMonkey i Thunderbird raspakovani u /home/stefan, pa je htelo da radi sa FF.
10. фебруар 2006. у 12:23 am #40530Red_Zmaja
УчесникPa ja ne znam sta vise da mu radim stvarno sam ostao bez ideje. Ajde nek neko malo pomogne 😕
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.