Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Fedora, Red Hat,… › Fedora 12 i štampači!
- This topic has 5 одговора, 5 гласова, and was last updated 15 years, 1 months раније by
DrLove73.
-
АуторЧланци
-
26. новембар 2009. у 10:21 pm #11610
DeG
УчесникHteo bih da skrenem pažnju onima koji budu eventualno imali problema sa postavkom štampača pod Fedorom 12, da je problem neinstalirani foomatic u osnovnoj postavci Fedore. Dakle da bi vam proradio štampač koji vas je dosada bez problema služio (i bio prepoznat bez problema, i automatski bili postavljani drajveri do Fedore 11!!!), instalirajte foomatic!
Ako nekome slučajno potreba PPD fajl za Samsung ML-1710, prilažem link:
http://linuxprinting.org/ppd-o-matic.cgi?driver=gdi&printer=Samsung-ML-1710&show=0Paaaa, srećno štampanje! O0
26. новембар 2009. у 11:48 pm #82135MladenIsakovic
УчесникDa je bilo iole ozbiljnijeg testiranja, ovo bi se do final-a svakako videlo i ispravilo. Ali naravno, nema tu profi rada. Kupus >:(
27. новембар 2009. у 12:16 am #82136kmilos
УчесникMladene, slobodno pomozi u testiranju, Fedora je community distro.
27. новембар 2009. у 12:37 am #82137MladenIsakovic
УчесникŠta, razvija ga community, a ne šeširdžije? 🙂
Znači, trebalo bi da razumem, budući da je QA približan nuli, bar što se štampača i Fedore tiče – nemam pravo na kritiku, jel’ da? Da prostite, to mi liči na ono kad ja kritikujem gay paradu, a onda me pederi nazovu homofobičnim, što bi kao trebalo da znači da sam podsvesno možda i peder, jer ih kao – mrzim; to bi valjda trebalo da me uplaši da će neko pomisliti da je to istina, pa da prestanem sa kritikom gay parade. E pa – cvrc, ne prihvatam.
Ako sam linux consumer, imam pravo na kritiku. To ne znači da pljujem nečiji, niti tvoj rad, rad poštujem, ima puno ljudi iz FSF-a čiji rad izuzetno poštujem, iako se sa njima u neki mišljenjima ne slažem. Ne kritikujem ničiji rad i trud, već koncept koji je loš, gde se energija i resursi troše na glup način. I sve i da sam spreman i imam vremena šta pomoći, ne bih gubio vreme na takav način. Ništa lično, nadam se da me razumeš.27. новембар 2009. у 6:13 pm #82138dukenukem_4d
Учесникu samoj licenci nam piše no warranties O0
😀 😀 (za bilo koji distro)NO WARRANTY
11. BECAUSE THE PROGRAM IS LICENSED FREE OF CHARGE, THERE IS NO WARRANTY
FOR THE PROGRAM, TO THE EXTENT PERMITTED BY APPLICABLE LAW. EXCEPT WHEN
OTHERWISE STATED IN WRITING THE COPYRIGHT HOLDERS AND/OR OTHER PARTIES
PROVIDE THE PROGRAM “AS IS” WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, EITHER EXPRESSED
OR IMPLIED, INCLUDING, BUT NOT LIMITED TO, THE IMPLIED WARRANTIES OF
MERCHANTABILITY AND FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE. THE ENTIRE RISK AS
TO THE QUALITY AND PERFORMANCE OF THE PROGRAM IS WITH YOU. SHOULD THE
PROGRAM PROVE DEFECTIVE, YOU ASSUME THE COST OF ALL NECESSARY SERVICING,
REPAIR OR CORRECTION.O0
anyway i na wind. nema načina da se obezbedi efikasan QA
ti možeš na svežoj instalaciji sa notepadom jedinim aktivnim programom
da garantuješ da će da fercera ali kad se ubace 1000 trećih programa
u dobitnoj kombinaciji ne moš ništa ni da garantuješ pa je QA mrtvo slovo na papiru….(dokaz: koliko se žale im se ne vidi rezač a imaju neki antivirus koji nešto blokira)
10. јануар 2010. у 12:44 pm #82139DrLove73
УчесникZa one koji i dalje budu imali problema sa laserskim stampacima, neka odu na http://foo2zjs.rkkda.com/ i prate uputstvo za instalaciju. Veoma mocan fork foomatica i podrzava veliki broj stampaca.
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.