Početak › Forumi › Linuks distribucije › Fedora, Red Hat,… › FC6
- This topic has 65 odgovora, 13 glasova, and was last updated 19 years, 8 months ranije by
Moneo.
-
AutorČlanci
-
8. novembar 2006. u 10:52 pm #47984
BrokeBody
Učesnik*bump* Nema veze. 🙂
Elem, ova Fedora leti! Kako vama radi?
8. novembar 2006. u 11:03 pm #47985BrokeBody
UčesnikResetovao mi se sistem sam od sebe. 😡 Jel’ se ovo jos nekome desilo?
9. novembar 2006. u 12:03 am #47986BrokeBody
UčesnikI blokirao. 🙁
9. novembar 2006. u 12:14 am #47987kmilos
UčesnikMeni jeste jednom blokirao, ali za sada za krivim Flash…
Jesi proverio koji je kernel instaliran i zamenio sa i686 ako treba? Naravno ažuriranje svega treba da sledi posle toga…
9. novembar 2006. u 12:27 am #47988BrokeBody
Učesnikproverio preko uname komandi. Imam i686 kernel
A sto krivis flash?
9. novembar 2006. u 2:09 am #47989BrokeBody
UčesnikOpet blokira. ???
Nista, Fedora kod mene ponovo dobija sansu u narednoj verziji (ovako se vucemo jos od verzije 4).
Until then…
9. novembar 2006. u 9:16 am #47990kmilos
Učesnikproverio preko uname komandi. Imam i686 kernel
To sam i ja mislio prvo, ali ne radi tako, uname ti valjda daje koji je procesor, a ne kernel…
Probaj “yum list kernel” i javice kernel.i686 ili kernel.i586
9. novembar 2006. u 9:34 am #47991Moneo
UčesnikMoja preporuka je da svakako probate smart-dostupan je preko extra repoa 😉
Dakle “yum install smart”
Dosta je bolji nego yum(citaj-brzi nego njegovi kilavi frontendovi),a sto se tice konzole yum tu radi sasvim OK…
Takodje,vrlo jednostavan za upotrebu i koriscenje….
Da biste dodali i definiciju(core,updates i extras repoi se automatski dodaju) za Livnu ako je vec instalirana,potrebno je otici u /usr/share/docs/livna-release-6 i pokrenuti python skriptu kao root ./livna-smart-channels.sh (potrebno je biti i na netu,ali sam proces traje oko par sekundi i sa dial-up-om ;))
Inace ista “alatljika” moze da se koristi i za Mandrivu i SuSE i jos dosta drugih distroa,tako da-probajte…9. novembar 2006. u 10:30 am #47992urosevic
UčesnikJel vam se i dalje blokira komp? Da ne prelazim na FC6 ako se spucava? Btw, ako se spuca u flashu u Firefox2, onda nije problem do fedore nego do firefoxa (spucava se komp i ljudima na windowsu koji teraju firefox2 i flash 9
9. novembar 2006. u 11:04 am #47993kmilos
Učesnik@Seleuk
Probao smart davno, i on mi je bio je mnogo spor, ne znam da li se sta promenilo u medjuvremenu. Mada kada jednom savladas yum u komandnoj liniji bilo koji gui samo smeta…
@urke
Meni kao sto rekoh samo jednom u poslednje dve nedelje (od kada je izasla), a inace radi sasvim lepo kod mene. Ako ti je nizak prag tolerancije, sacekaj mozda jos koju nedelju dok ne bude ispeglana vecina bagova i azuriran kernel, bice onda verovatno re-spin iso sa ispravkama na http://fedoraunity.org/ -
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.