Početak›Форуми›Linukso veb sajt›Pričaonica›Elephants Dream
- This topic has 3 odgovora, 3 glasa, and was last updated 16 years, 3 months ranije by
Stanislav__Antic.
-
AutorČlanci
-
18. decembra 2006. u 3:10 am #8165
BrokeBody
UčesnikJel’ gledao neko?
Ja skinuo onaj High Definition. Ima 815MB, a traje 10 minuta. Probao prvo preko Totema da gledam, al’ nema sile, ono je bilo mucenje. Preko VLC playera je vec bilo mnogo bolje, ali opet je seckalo ponekad. Sve u svemu, zaledio sam se. 😮 Filmic je opasan. 🙂
Jos samo da imam valjanu masinu (ma graficku u stvari), pa da mogu da ga odgledam ko covek. 😛
18. decembra 2006. u 9:50 am #50799Stanislav__Antic
UčesnikМожеш и да га одгледаш и овако, само што мораш да укључиш пар опција у mplayer-у. Он ти каже које, па види… Иначе најбоље скинути ону дупло мању да се не мучиш :).
Иначе, филм је екстра, него како си ти схватио радњу ?
Подсећа ме на то када неки Линукс експерт оће да потпуном почетнику објасни како је командно окружење кул… Наравно, не завршавају се ти покушаји онако трагично сваки пут :).18. decembra 2006. u 10:10 am #50800Mr_Pingvin
UčesnikJa sam skinuo onu manju verziju. Svaka im čast za animaciju. Nisam neki ekpert za 3d rendering, ali ni sanjao nisam da se takvi crtaći mogu napraviti sa tako malim programčetom i uz to i besplatnim, na običnom ubuntu linuxu. Odneo sam ga u lokalnu TV, i najverovatnije će napraviti neku emisiju o njemu. Samo ne znam dali sme javno da se pusti ako se samo skine sa neta, t.j. ako nemaš original DVD. Moraću još da se raspitam kako ide sa onom CC licencom.
18. decembra 2006. u 12:27 pm #50801Stanislav__Antic
UčesnikДа, може. Написао је то Златко Николић у свом чланку.
Film Elephants Dream je realizovan pod Creative
Commons License, što znači da je film potpuno
slobodan za javno, TV emitovanje i da možete
slobodno da ga kopirate za lične potrebe.Обавезно реци када и где ће пуштати материјал о њему :).
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.