Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Ubuntu,Mint,… › edubuntu
- This topic has 16 одговора, 10 гласова, and was last updated 14 years, 8 months раније by
marelli.
-
АуторЧланци
-
30. јул 2010. у 5:02 pm #85090
DrLove73
УчесникMozda bi bilo dovoljno da igraju rolu tetkica i jednostavno obrisu sve postove/teme za koje procene da su provokacije, cisto da nema zaostalih semenki posle odredjenog vremena. I to ciscenje moze da bude posle par dana, ne mora se zuriti.
A takvim ljudima kao sinan je najgore kada ih svi ignorisu. Jedino ako ih jos iz zezaju, udaraju kontru. Sve ostalo je kontraproduktivno.
30. јул 2010. у 6:21 pm #85091sinansakic
УчесникProsto nemam reči kavi ste vi. Umesto da mi u svakom trenutku pomognete da rešim neki svoj problem ili dilemu vezano za linux, vi se bavite neki totalno nebitnim stvarima kao što je pitanje moje pismenosti (kao da ja nemam prava da pogrešim ili da nešto ne znam da napišem na engleskom) ili da li nečija majka zna da barata sa raunaromi i osnovnim računarskim programima ili da li sam po nekim pravilima formau ili da ja imam neki problem u glavi ili da li je naše školsvo u velikom problemu. O mojim problemima i problemima našeg školstva neka rešavaju stručnjaci a ne vi. Ovde dolazim da bi svoje ne znanje upotpunio nekom novom informacijom koji su mi tog trenutka bitne. Ako vam ja ne odgovaram vi me izbacite sa foruma. Uvek kada nešto znam ja kažem da tom nekome pomogne i rad sam da pomognem u svakom trenutku i ja se bavim suštinom poroblema a ne nekim totalnim nebulozama ili sitnicama kao što su da li je taj neko dobro nešto napisao ili je nešto lupio ili tome sličo. Ja na ovom forumu nisam nikoga nikada vređao da bi vi na takav po meni loš način reagovali na moje teme tj. probleme koje imam sa linux-om.
30. јул 2010. у 6:24 pm #85092sinansakic
УчесникU ostalom ja sve prvo uradim pre nego što dodjem na forum da nadjem rešenje pa ako ga ne nadjem onda dolazim na forum.
30. јул 2010. у 7:20 pm #85093DrLove73
УчесникU ostalom ja sve prvo uradim pre nego što dodjem na forum da nadjem rešenje pa ako ga ne nadjem onda dolazim na forum.
Ma sta mi naprica. Ako si toliko glup (izvini na izrazu ali nema druge rechi ta to) da nisi u stanju da nadjes najobicniji link za ISO fajl neke linux distribucije, onda motiku u sake i na njivu. i OBAVEZNO uradi vivisekciju, da ucinis covecanstvu uslugu.
Bas sam upravo testirao, meni je trebalo cirka 30 SEKUNDI od kuckanja na google-u do kliktanja na link za ISO fajl. I to sam isao PESKE, tj trazio sam “edubuntu download” u gogle-u pa kliktao na linkove da sa 10.04 foldera dodjem do 9.10. Da me nije mrzelo da u google ukucam ovo: “edubuntu 9.10 iso download” za pretragu, ne bi mi trebalo vise od 15 sekundi. Ja jesam clan MENSA-e, ali ni najvecoj neznalici ne bi trebalo vise od 10 minuta da se snadje, makar jos uz put bio i slep i kljakav.
30. јул 2010. у 7:25 pm #85094marelli
Учесникsta sve prvo uradis?
ja neznam, ali ja kroz tvoje postove i teme ne vidim da ti iole napredujes u savladjivanju materije zvane Linux …
pa cak ponegde vidim da trebas da napredujes u jos nekim sferama …
nije da necu da pomognem ja ili neko drugi, ali da ti trazimo link za download … mis`im to rade prasinari
30. јул 2010. у 8:05 pm #85095dukenukem_4d
Учесникbate,meni više ništa nije jasno ???
možda je bilo zabavno ali meni nije … ???
1. август 2010. у 8:09 pm #85096marelli
Учесникovaj post je trebao da bude u nekom od ranijih sinanovih topica, neznam sad koji, na ovaj sam naisao prvi pa cu i da stavim ovde.
Sinanne , posto sam primetio da slabo stojis sa nekim osnovama, evo ti knjiga o UNIX-u i Linux-u, koja je na srpskom, i koja moze slobodno da se download-uje:
http://www.conwex.info/draganp/books_OS_Unix_Linux.html
klikni na knjigu “Operativni sistemi: UNIX i Linux”, i prati uputstvo da bi je skinuo. A ako te bude mrzelo da je citas na kompu kao npr. mene :biggrin:, OVDE mozes da kupis papirno izdanje po veoma, veoma povoljnoj ceni.
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.