Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › E moram ovo da probam…
- This topic has 132 одговора, 25 гласова, and was last updated 14 years, 4 months раније by Анонимни.
-
АуторЧланци
-
19. јануар 2010. у 3:10 am #62063BRANKKOМодератор
Linux-based Digital Guitar: MISA
22. фебруар 2010. у 10:25 pm #62064dukenukem_4dУчесникnotepad++ ali buldovan pomoću cross-mingw na lindži i pušten u wine ^-^
O0
*verovatno pola stvari ne funkcioniše …edit:
this is mučo beter…19. април 2010. у 8:59 pm #62065АнонимниГостThe Telecomix Cipher System: Verzija 0.0. Ko voli bezbednost i kriptografiju izvolte! Live CD 600 i kusur Mb
http://system.telecomix.org/19. април 2010. у 10:06 pm #62066AndersenУчесникE, ovo je ekstra za “paranoicare” heheh.. 😉
Nego.. jel’ se jos nekome desava da fajl koji skine sa foruma nije ok, ili samo ja imam problem sa tim? Desavalo se i ranije, ali sam mislio da je slucajno, ali evo ni sad ovu sliku ne mogu da vidim, iako sam je “svukao” na komp. 🙁19. април 2010. у 10:14 pm #62067АнонимниГостIdi u Linuxo Forumi – Pričaonica – E moram ovo da probam. Onda se sigurno otvara fajl ( foto ) mada se meni otvara i sa naslovne strane. Naravno, treba biti ulogovan.
Na ES- Moj Desktop ovaj OS prijavio se ka XP a umesto telekom.rs prijavio fastwebnet.it. >:D19. април 2010. у 10:21 pm #62068AndersenУчесникdi u Linuxo Forumi – Pričaonica – E moram ovo da probam. Onda se sigurno otvara fajl ( foto ) mada se meni otvara i sa naslovne strane. Naravno, treba biti ulogovan.
To je upalilo, sad hoce i sa naslovne da otvori ovu sshot koji si postavio, ali one Duke-ove slicice iznad i dalje ne otvara, iako ih skida na komp.
Na ES- Moj Desktop ovaj OS prijavio se ka XP a umesto telekom.rs prijavio fastwebnet.it. >:D
Jel’ to po defaultu ili si sam namestio tako? Jel’ uopste ponudjeno da se “po zelji” podese te stavke?
19. април 2010. у 10:27 pm #62069АнонимниГостPo defaultu. nisam ga jos detaljnije pogledao. Mozda moze i rucno da se odabere. Videcu sutra.
20. април 2010. у 7:26 am #62070DrLove73УчесникTo je upalilo, sad hoce i sa naslovne da otvori ovu sshot koji si postavio, ali one Duke-ove slicice iznad i dalje ne otvara, iako ih skida na komp.
duke-ove su png a ova zadnja jpg slicice. Mozda nemas podrsku za png u browser-u (ili je iskljucena, ostecena).
20. април 2010. у 10:10 am #62071AndersenУчесникPa koristim firefox, on obicno nema problema sa .png formatom, a za svaki slucaj sam proverio, otvorio sam neku .png sliku koju imam na kompu sasvim normalno.
Osim toga, ako skinem na komp sliku sa foruma, nece je otvoriti nijedan program za gledanje slika, pa cak i ako je upitanju slika koju normalno vidim kada kliknem direktno na tumbnail i kada otvori novi prozor.
Sve to se desava samo sa fajlovima sa ovog foruma.. :-20. април 2010. у 1:02 pm #62072DrLove73УчесникNe znam, meni sljaka (CentOS+ Firefox 3.6.0)
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.