Početak›Форуми›Linukso veb sajt›Pričaonica›E moram ovo da probam…
- This topic has 132 odgovora, 25 glasova, and was last updated 13 years, 6 months ranije by
Anonimni.
-
AutorČlanci
-
19. januara 2010. u 3:10 am #62063
BRANKKO
Moderator22. februara 2010. u 10:25 pm #62064dukenukem_4d
Učesniknotepad++ ali buldovan pomoću cross-mingw na lindži i pušten u wine ^-^
O0
*verovatno pola stvari ne funkcioniše …edit:
this is mučo beter…19. aprila 2010. u 8:59 pm #62065Anonimni
GostThe Telecomix Cipher System: Verzija 0.0. Ko voli bezbednost i kriptografiju izvolte! Live CD 600 i kusur Mb
http://system.telecomix.org/19. aprila 2010. u 10:06 pm #62066Andersen
UčesnikE, ovo je ekstra za “paranoicare” heheh.. 😉
Nego.. jel’ se jos nekome desava da fajl koji skine sa foruma nije ok, ili samo ja imam problem sa tim? Desavalo se i ranije, ali sam mislio da je slucajno, ali evo ni sad ovu sliku ne mogu da vidim, iako sam je “svukao” na komp. 🙁19. aprila 2010. u 10:14 pm #62067Anonimni
GostIdi u Linuxo Forumi – Pričaonica – E moram ovo da probam. Onda se sigurno otvara fajl ( foto ) mada se meni otvara i sa naslovne strane. Naravno, treba biti ulogovan.
Na ES- Moj Desktop ovaj OS prijavio se ka XP a umesto telekom.rs prijavio fastwebnet.it. >:D19. aprila 2010. u 10:21 pm #62068Andersen
Učesnikdi u Linuxo Forumi – Pričaonica – E moram ovo da probam. Onda se sigurno otvara fajl ( foto ) mada se meni otvara i sa naslovne strane. Naravno, treba biti ulogovan.
To je upalilo, sad hoce i sa naslovne da otvori ovu sshot koji si postavio, ali one Duke-ove slicice iznad i dalje ne otvara, iako ih skida na komp.
Na ES- Moj Desktop ovaj OS prijavio se ka XP a umesto telekom.rs prijavio fastwebnet.it. >:D
Jel’ to po defaultu ili si sam namestio tako? Jel’ uopste ponudjeno da se “po zelji” podese te stavke?
19. aprila 2010. u 10:27 pm #62069Anonimni
GostPo defaultu. nisam ga jos detaljnije pogledao. Mozda moze i rucno da se odabere. Videcu sutra.
20. aprila 2010. u 7:26 am #62070DrLove73
UčesnikTo je upalilo, sad hoce i sa naslovne da otvori ovu sshot koji si postavio, ali one Duke-ove slicice iznad i dalje ne otvara, iako ih skida na komp.
duke-ove su png a ova zadnja jpg slicice. Mozda nemas podrsku za png u browser-u (ili je iskljucena, ostecena).
20. aprila 2010. u 10:10 am #62071Andersen
UčesnikPa koristim firefox, on obicno nema problema sa .png formatom, a za svaki slucaj sam proverio, otvorio sam neku .png sliku koju imam na kompu sasvim normalno.
Osim toga, ako skinem na komp sliku sa foruma, nece je otvoriti nijedan program za gledanje slika, pa cak i ako je upitanju slika koju normalno vidim kada kliknem direktno na tumbnail i kada otvori novi prozor.
Sve to se desava samo sa fajlovima sa ovog foruma.. :-20. aprila 2010. u 1:02 pm #62072DrLove73
UčesnikNe znam, meni sljaka (CentOS+ Firefox 3.6.0)
-
AutorČlanci
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.