Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › OpenSuSE › DVD Open SuSe10.3
- This topic has 17 одговора, 10 гласова, and was last updated 16 years, 2 months раније by marelli.
-
АуторЧланци
-
17. октобар 2007. у 1:21 pm #64086BRANKKOМодератор
To se redovno desava sa ostecenim fajlovima (posebno kad su ISO slike u pitanju)
Isto se desava kad pocnes da rezes CD (DVD) koji je pun i npr. pukne ti na samom pocetku. Kad taj disk ubacis ponovo (a narezano je svega par MB) prijavljivace ti da je pun (4GB npr) iako svi fajlovi i direktorijumi postoje, neupotrebljivi su. Samo je prostor na disku “alociran” (tj nije ni alociran jer nije srezano toliko, ali pise da toliko zauzima…)Zanimljiva stvar sa tim bi bila napraviti neku vrstu lame zastite kopiranja, mada ne bi bila nesto efikasna jer bi bilo onemoguceno samo kopiranje tipa c/p, dok bi svaki kloniranje diska proslo bez problema…
17. октобар 2007. у 2:36 pm #64087markeljaУчесникPerpetuum Mobile би то било!
17. октобар 2007. у 11:48 pm #64088LYbУчесник@worky
taj Longhorn ti je bio fake, nema nacina da ostvaris veliku kompresiju osim ne postoji samo nekoliko tipova IDENTICNIH podataka u OGROMNOM broju, tipa gomila praznih fajlova…Hehe, to me podseti na zip bombe iz doba BBS-ova. Uploadujes nesto, proveris koliko je sistem prijavio slobodnog mesta, napravis prazan fajl malo manji od slobodnog mesta (za recimo 500 bajtova), to zapakujes, recimo da ima 10 mega slobodno za upload, 10 praznih mega si zapakovao na par kilobajta, uploadujes to, antivirus door otvori da cekira, popuni sav disk i zaglavi sistem dok se SysOp ne probudi :)))
Naletao sam skoro na neke bombice, posebno po torentima… fajl od par mega se otvara na dva terabajta :)))
7. фебруар 2008. у 3:42 am #64089workyУчесникEvo ponovo, imam taj LongHorn dvd u zip fajlu od 2,1M. Unutura je dvd ISO od 733M sa serijalom
i nekim setup.exe programom. Kažu da je ispravan iso, što bi trebalo da znači da bi mogao da se
instalira ovaj LongHorn.
Ja nisam isprobavao a ako neko ima volje evo linka:
http://rapidshare.com/files/89785936/LongHorn_DVD.iso.zip.html29. јун 2008. у 6:03 am #64090workyУчесникKonačno mi je došao čitav SuSe11 iso 4,3Gb
utvrdio sam da iso može da se mountuje iako je nekompletan, čak i ako ima samo 100M i manje.Inače idu često Linux iso-i preko satelita. 😉
Kakva je inače ova 11-stica, da li vredi truda da sklanjam slackvare radi ovoga, vidim u nekim temama
da ima dosta raznih problemčića29. јун 2008. у 10:22 am #64091Жарко МихајловићУчесникСто људи, сто ћуди. Сто рачунара, сто разних прича. Мени, на пример, све ради супер и немам нити један једини проблем. Све оно што је фалило у 10.3 сад је сређено.
30. јун 2008. у 5:22 am #64092workyУчесникNajverovatnije ga necu instalirati, jer mi je Slack vec podesen.Pa me mrzi da rasturam sve itd.
Neznam sta cu sa ovim isom, ako nekom treba poslacu mu za dz. samo da se ne baci :-30. јун 2008. у 8:11 am #64093marelliУчесникEvo,posalji ga meni … hehehehe ^-^
Ja ne bih sklanjao Slack-ija,a za kompresiju,mozda je kompresovan sa 7zip,ja pre neki dan skidao ISO u 7zip formatu od ~140 MB,a kada se otpakovao,izasao je na ~700MB.
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.