Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Mandriva › Софтвер › DV Software Winemu
- This topic has 27 одговора, 8 гласова, and was last updated 21 years, 2 months раније by DVSoftware.
-
АуторЧланци
-
31. јул 2003. у 4:00 pm #12812GreenDayУчесник
sto? 🙁
ajde kad skinem ovu verziju ako mi se dopadne mozda i narucim full 🙂
ko je
sve radio na winemu?6. август 2003. у 2:39 pm #12813DVSoftwareУчесникPitaj Tomu zasto se ne nalazi na onih 7 CD-a 😀
6. август 2003. у 6:28 pm #12814tomajaГлавни мајсторNema ga zato to se winemu pojavi nakon izlaska ovih 7 diskova, ali je zato uba?n u kompilaciju linux programa K16 (dolazi na 2 CDa) pored gomile ostalih programa koji se tamo mogu prona?.
Veli?na winemu na toj kompilaciji je 65 MB.
Detaljnije o ovoj kompilaciji ima na :
http://www.mandrake.co.yu/modules.php?name=News&file=article&sid=161&mode=&order=0&thold=0a winemu je pomenut na samom kraju teksta
linux4life
9. август 2003. у 12:14 pm #12815DVSoftwareУчесникKao sto se iz naslova vidi DV Software opet ima novi web sajt.
Adresa je:
http://www.dvsoftware.tk/
Kao sto je obecano ovaj sajt pokrece PhpNuke.9. август 2003. у 1:47 pm #12816jovirУчесникEvo, skinuo sam Vasu aplikaciju i sta se desava: svaki win program koji je WineX otvarao bez problema, Winemu nesto debuguje i ne bude nista. Cak mi sada ne radi ni winex onde gde je radio, vec izbacuje isti debug prozor.
Sta sada?
p.s. Prilikom instalacije, winemu je izbacio sledece:
“The program returned an error code “9. август 2003. у 5:41 pm #12817DVSoftwareУчесникDa li si instalaciju pokrenuo kao root?
Ako jesi sacekaj malo, otkrio sam neki bug, pa cu da stavim u download patch.
Do tada pokreni skriptu za deinstalaciju /usr/lib/winemu/winemu/bin/unistforuser (kao obican korisnik) i /usr/lib/winemu/winemu/bin/unistall (kao root), i reinstaliraj winex. Bug je prouzrokovan nedavnim padom sistema pri cemu sam izgubio deo winemu-a, ali sredjeno je samo treba da postavim patch. Hvala na razumevanju.PS nemoj da mi persiras
9. август 2003. у 5:42 pm #12818DVSoftwareУчесникDa li si instalaciju pokrenuo kao root?
Ako jesi sacekaj malo, otkrio sam neki bug, pa cu da stavim u download patch.
Do tada pokreni skriptu za deinstalaciju /usr/lib/winemu/winemu/bin/unistforuser (kao obican korisnik) i /usr/lib/winemu/winemu/bin/unistall (kao root), i reinstaliraj winex. Bug je prouzrokovan nedavnim padom sistema pri cemu sam izgubio deo winemu-a, ali sredjeno je samo treba da postavim patch. Hvala na razumevanju.PS nemoj da mi persiras
9. август 2003. у 5:44 pm #12819DVSoftwareУчесникups izvinjavam se zbog duplog posta.
Sada kada postoji forum na DV Software sajtu, bilo bi zgodnije da pitanja u vezi Winemu-a postavljate tamo. Hvala -
АуторЧланци
Форум ‘Софтвер’ је закључан за нове теме и одговоре.