Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Предлози и питања › Dupliranje postova
- This topic has 21 одговор, 10 гласова, and was last updated 19 years раније by
miroslav_joksimovic.
-
АуторЧланци
-
15. август 2005. у 10:30 pm #5939
Doole
УчесникDa li ce neko uskoro da resi problem dupliranja postova.Vec duze vreme stalno na forumu vidjam duplirane postove.Pre neki dan mi je poruku poslalo cak tri puta. 😯 Fix that!
16. август 2005. у 7:00 am #32558popeye
Главни мајсторJesi li siguran da se radi o grešci u phpBB? Nekako sumnjam da sistem nasumično odluči da neku poruku postavi 2 ili 3 puta (da je greška, duplirao bi sve poslate poruke, a ne tu i tamo po jednu) bez intervencije korisnika.
Pre bih se kladio da korisnici kliknu više puta na slanje poruke, da li zbog loše veze ili čega god (klik na “pošalji” poruku, pa klik na dugme “nazad” u čitaču, pa opet klik na “pošalji”).
16. август 2005. у 9:22 am #32559jboban
УчесникPre bih se kladio da korisnici kliknu više puta na slanje poruke, da li zbog loše veze ili čega god
Meni se baš ovo desilo 2 puta do sad. Medjutim, u nekim forumima nemam mogućnosti da obrišem post, već moram da ga izmenim i obrišem sadržaj, ali ostane onako prazan.
16. август 2005. у 10:47 am #32560popeye
Главни мајсторKoji forum je u pitanju?
16. август 2005. у 11:58 am #32561jboban
УчесникJedan slučaj je ovo:
http://www.linuxo.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=25298&highlight=#25298,
a drugi nisam našao. Verovatno sam ga izmenio da ostane neki pametniji sadržaj od ove 3 tačkice… 😉16. август 2005. у 12:30 pm #32562Doole
УчесникJesi li siguran da se radi o grešci u phpBB? Nekako sumnjam da sistem nasumično odluči da neku poruku postavi 2 ili 3 puta (da je greška, duplirao bi sve poslate poruke, a ne tu i tamo po jednu) bez intervencije korisnika.
Pre bih se kladio da korisnici kliknu više puta na slanje poruke, da li zbog loše veze ili čega god (klik na “pošalji” poruku, pa klik na dugme “nazad” u čitaču, pa opet klik na “pošalji”).
Pa desi se nekad da i ja kliknem vise puta, ali zadnjih nekoliko nedelja mi je sam duplirao postove.Ja kliknem jednom a ono posalje dva puta ili tri.
16. август 2005. у 1:46 pm #32563popeye
Главни мајсторJedan slučaj je ovo:
[url]http://www.linuxo.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=25298&highlight=#25298[/url],
a drugi nisam našao. Verovatno sam ga izmenio da ostane neki pametniji sadržaj od ove 3 tačkice… 😉Dozvole za taj forum su iste (bar tako kaže admin sekcija phpBB) kao i kod ostalih foruma. Šta piše u dnu strane? Imaš li pravo da brišeš sopstvene poruke?
16. август 2005. у 4:25 pm #32564jboban
УчесникDozvole za taj forum su iste (bar tako kaže admin sekcija phpBB) kao i kod ostalih foruma. Šta piše u dnu strane? Imaš li pravo da brišeš sopstvene poruke?
Možete pisati nove teme u ovom forumu
Možte odgovarati na teme u ovom forumu
Možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Možete glasati u ovom forumuDakle, ne mogu da brišem, niti tamo, a npr. ni ovde.
18. август 2005. у 2:35 pm #32565popac
УчесникNisi našao jer sam je ja brisnuo, i tvoj jedan i čini mi se Dooletova dva.
18. август 2005. у 2:39 pm #32566jboban
УчесникHvala. Zato i služe administratori 😉
Nego, zašto ja ne mogu da brišem svoje post-ove, kad već mogu da ih menjam? Pomisliću da su sve biseri mudrosti, pa bi bilo šteta 😆 -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.