Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Mandriva › Софтвер › Dreamweaver MX 2004 – Wine
- This topic has 10 одговора, 5 гласова, and was last updated 20 years, 4 months раније by FastOut.
-
АуторЧланци
-
6. мај 2004. у 12:39 pm #3659FastOutУчесник
Dali je neko uspeo da pokrene Dreamweaver,Flash MX 2004 na Linux-u? Probao sam sa Wine i CrossOver Office2.1 ali bezuspesno.
6. мај 2004. у 2:06 pm #18592dexter021УчесникJa sam uspeo donekle da poteram dreamweaver sa wine,ali cim sam pokusao da sacuvam nesto program je puko!
Sta ce ti ?6. мај 2004. у 3:56 pm #18593sKELEtonУчесникDreamweaver je dosta dobar pogram, ali imas i mnostvo zamena za njega na Linu…
Sigurno da postoji nekakav dobar ekvivalent. A za flash, pokusao sam da ga pokrenem ali bezuspesno. Sacekaj jos malo Macromedija je pocela da pravi svoje proizvode tako da se pokrecu pomocu winea, kazu to je prvi korak do izdanja njihove palete za Lin 🙄6. мај 2004. у 7:03 pm #18594NightweaverУчесникI DW i Flash rade ok pod Crossoverom…a DW mi je radio ok pod Wine i W_ine_X. Mada vise to nista ne koristim…za HTML koristim Bluefish..
6. мај 2004. у 7:50 pm #18595sKELEtonУчесникAli ako bas volis DW, imas uputstvo za njegovo instaliranje i pokretanje na ovom sajtu. Evo linka:
http://www.linuxo.com/modules.php?name=News&file=article&sid=253&mode=&order=0&thold=0
7. мај 2004. у 1:15 am #18596FastOutУчесникNismo se razumeli! Dreamweaver MX, Flash MX radi na wine, CrossOver cak garantuje
da ti programi rade. Problem je u Dreamweaver MX 2004,Flash MX 2004. Oni odbiju da se intaliraju dok u wine stoji imitiraj win98(mada oni pdrzavaju win98), uspeo sam da ih instaliram tek kada sam prebacijo na win2000 ali ne uspevam da ih pokrenem.7. мај 2004. у 8:48 am #18597NightweaverУчесникPa ja ovde i govorim o MX 2004 verzijama! 😉
7. мај 2004. у 9:31 am #18598sKELEtonУчесникNe znam kako da ti pomognem 😳
14. мај 2004. у 10:41 pm #18599jbobanУчесникJa sam uspeo donekle da poteram dreamweaver sa wine,ali cim sam pokusao da sacuvam nesto program je puko!
Sta ce ti ?Moze li kratko uputstvo za podesavanje i startovanje wine? Ja sam sve podesio, ali jos nisam uspeo nijedan Win program da pokrenem 😥
Ovako sam konfigurisao:
[code]
[Drive C]
“Path” = “/mnt/win_c”
“Type” = “hd”
“Label” = “DiskC”
“Filesystem” = “win95”
“Device” = “/dev/hda1”
…
[wine]
“Windows” = “C:\windows”
“System” = “C:\windows\system”
“Temp” = “C:”
“Path” = “C:\windows;C:\windows\system;C:\windows\system32;D:\appsTotalCmd”
“GraphicsDriver” = “x11drv”
“ShellLinker” = “wineshelllink”
[/code]Startovanje sam pokusao sa:
[code]wine D:\appsTotalCmdtotalcmd.exe[/code]
Ispod ovog dobijam samo kursor. Prekidam sa Ctlr+C.
Savet?15. мај 2004. у 12:44 am #18600dexter021УчесникUHH davno sam ja koristio wine ali ako se dobro secam samo sam pokrenuo wineinstall i on je sam odradio sve!(sa ./configure,make ,make install mi nije radio)
Sto se tice startovanj samo odes u dir programa koji hoces da pokrenes i kucas wine ime programawine totalcmd.exe
Mada totalcmd ni meni nije fercerao kako treba,pokrene se kao radi ali posle izvesnog vremena se zamrzne! -
АуторЧланци
Форум ‘Софтвер’ је закључан за нове теме и одговоре.