Početak › Forumi › Linuks distribucije › Mandriva › Softver › downloader za linux
- This topic has 10 odgovora, 7 glasova, and was last updated 21 years, 1 month ranije by
worky.
-
AutorČlanci
-
1. jul 2005. u 5:01 pm #5660
Bastard
UčesnikPotreban mi je program za download koji moze da nastavlja prekinute downloade
Nasao sam razne ali me interesuje koji je po vama najbolji za koriscenje na suse 9.21. jul 2005. u 5:03 pm #30609LYb
UčesnikJa nisam nasao nista sto bi bilo bolje od wget-a.
1. jul 2005. u 5:04 pm #30610kmilos
UčesnikMislim da je bila ova tema već (barem jednom) pa pretraži malo forum, što bi trebalo da ti postane navika pre postavljanja pitanja.
wget, d4x,…
1. jul 2005. u 5:11 pm #30611Maras
UčesnikProbaj DX4.
1. jul 2005. u 5:20 pm #30612LYb
UčesnikPazi, ovi ne-gui, tipa wget, znaju da budu jako zgodni kad imas dobar link, pa namestis masinu da sama radi to i to tad i tad.
Meni recimo cron svakog dana u 7am proverava /data/dload/wget/list, pa ako u tom fajlu ima URL-ova, wget to skida dok masinu sigurno niko ne koristi.
1. jul 2005. u 5:22 pm #30613Bastard
UčesnikSkino sam downloader for x 2.5 ali on je u surs rpm-u i moram da ga rebildujem
Zna neko kako to tacno ide zato sto nisam nikad rebuid-ovao rpm1. jul 2005. u 5:43 pm #30614Bastard
UčesnikSkino sam tarball i ./configure i td
Gui radi a sad cu da vidim kako radi program pa cu vam reci sta mislim
Ako znate jos neki drugi koji ste probali samo recite slobodno1. jul 2005. u 7:42 pm #30615MladenIsakovic
UčesnikAko preferiraš KDE rešenje, KGet je jako dobar program za tu namenu. Ja ga koristim već duže vreme, i nemam ni problema ni zamerki. Ustvari, imam jednu: u kgetu imaš opciju da ti prekine vezu nakon završenog downloada. Meni to nije potrebno, ali sam pokušao da iskoristim tu mogućnost, pa sam umesto komande kppp -k stavio kget -kill, jer sam godinama ranije navikao na FlashGet, da se program zatvori nakon završenog downloada. Ovo ne radi, kao ni sve drugo što mi je palo na pamet, pa ako neko zna kako bih ovo mogao da izvedem, neka javi.
1. jul 2005. u 9:36 pm #30616Bastard
UčesnikMozes da stavis opciju u programu koji koristis za internet da prekine vezu kad je idle
Moram da pitam dali neko zna kako da nastavim download fajla od koga imam deo ali nisam ga skido sa d4x ili nekom drugim programom
Opcija za d4x je podesena da skine fajl u mydownloads folder ali ja neznam gde drzi part fajlove.Dali zna neko?2. jul 2005. u 11:43 am #30617daniel1988
Učesnik@Bastard: mislim da ne bi mogao da nastavish download sa temp fajlovima (tj. parcijalno skinutim) nekog drugog programa. Jesi li nekada probao da temp fajl iz FlashGeta – xxx.jc da ubacis u Download Accelerator? Ne moze tako da mislim da ne moze ni sa linux programima. Svaki dl prog pravi temp fajlove na svoj nachin. Mislim da bi jedino kod torrent fajlova mozes da menjas proga sa kojim ga skidas.
-
AutorČlanci
Forum ‘Softver’ je zaključan za nove teme i odgovore.