Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Предлози и питања › Doom za moderatora PCLOS foruma
- This topic has 75 одговора, 20 гласова, and was last updated 18 years, 12 months раније by
foxbunny.
-
АуторЧланци
-
10. септембар 2007. у 12:21 pm #61483
foxbunny
УчесникE, ovako. Posto se cenim da ima dovoljno glasova, glasanje zakljucavam u ponoc (ili malo kasnije). Ako je neko protiv zakljucavanja, neka se izjasni odmah. Tema ce ostati otkljucana za dalju diskusiju.
Da ponovim, glasanje je tu kao reper, a ne da bi odlucilo sta ce zaista biti.
10. септембар 2007. у 7:50 pm #61484miodragz
УчесникNe razumem te fox, decko je bio,uprskao stvar i opet se predlaze za moda posle mesec dana ili malo vise nije ni bitno.
10. септембар 2007. у 8:02 pm #61485GoranSTX
УчесникThis makes me very angry!!!
10. септембар 2007. у 8:21 pm #61486foxbunny
Учесник@miodragz, GoranSTX
Ajmo, ljudi. Oladite malo. Decko je BIO uprskao. Mozda sada nije mnogo bolji nego sto je bio. Mozda nece biti bolji. (Mada mislid da realno stvari izgledaju malo bolje.) Ali nije ovo nesto sto ostaje za sva vremena. Status moda se uvek moze izgubiti ili ostaviti. Cak i nas trojica ako uprskamo, ode status moda, zar ne? Daj da vidimo da li ce da ponovi istu stvar.
Ja sam cuo za izraz “druga sansa”, ali za “trecu sansu” nisam. Ako sada uprska, nece vise nikad moci ni da se kandiduje. 😉
10. септембар 2007. у 8:40 pm #61487GoranSTX
УчесникStvarno ne volim da se prepirem sa ljudima koje cenim i postujem, ali foxbunny-san, sta se promenilo za dva meseca i tri stotine poruka (mostly spam)?
Koliko meni znaci status moda pokazuje i leva strana poruke na kojoj se to nigde ne vidi. Prihvatio sam se toga posle afere sa doom-om i onim botovima, kako bi mogao da reagujem ukoliko nema nikoga od modova on-line. Ali ja ovaj status i odgovornost koju nosi shvatam ozbiljno i bilo bi mi, hmmm, nemam odgovarajucu rec da iskazem nezadovoljstvo ukoliko bi se eventualno doom izabrao za moda u ovom momentu.
Dakle, da rezimiram: nemam nista protiv da u nekom momentu doom postane mod, ali mislim da je jos previse rano za to…10. септембар 2007. у 8:46 pm #61488foxbunny
УчесникSmiri se GoranSTX. Nisam rekao da tebi taj status znaci (kao status). Vecina modova koji su dobili status nakon onog incidenta su pouzdani ljudi koji shvataju da je biti mod pre svega posao. Pazi, Doom je dobio status prosli put. Uprskao je strasno, status mu je bio oduzet. Ovoga puta ce status izgubiti (ako ga dobije) jos brze, zato sto ce ga svi pazljivo posmatrati barem narednih nekoliko meseci. Cim se nesto desi, odma’ gubi status. Dakle, ne znam zasto SADA dizete toliku galamu kada jos nije nista napravio. Sve na staru slavu. Ili je mozda zigosanje postao obicaj na Linuxo?
10. септембар 2007. у 8:58 pm #61489GoranSTX
УчесникNema to veze sa zigosanjem, daleko bilo… Malo sam se nesretno izrazio oko znacaja statusa. Ovako, meni on nije potreban kako bi svi videli da sam ja mod, vec da bih mogao da pomognem tomaji (koji je, kao sto svi znamo i vise nego zauzet covek) oko foruma. Ako istu takvu mogucnost dobije neko ko je nedavno (a proverio sam, ima tome manje od dva meseca) vredjao clanove i psovao po forumu, a zatim pravio farsu oko izvinjavanja, kako ja da ozbiljno shvatim tu obavezu i odgovornost?
Jos je rano za njega… A verujte, ako i kad budem video da se nesto promenilo bicu jedan od onih koji ce ga podrzati…10. септембар 2007. у 10:02 pm #61490foxbunny
УчесникGlasanje je zvanično završeno. Lično još uvek neću da komentarišem rezultate.
No, napomenuću da GLASANJE NE ODLUČUJE ISHOD ove kandidature, pa nemojte mnogo da se uzbuđujete. Glasanje je tu kao pomoć Tomaji da se odluči. Dok se to ne desi, tema će ostati otključana (nadam se).
10. септембар 2007. у 10:34 pm #61491BrokeBody
УчесникGlasanje je zvanično završeno.
Kako zavrseno, kad pise da traje do 6. oktobra?
10. септембар 2007. у 11:24 pm #61492foxbunny
УчесникZato što sam procenio da nema potrebe da se ova rasprava vodi nadugačko (što nisam procenio kada sam ga otvorio). :p
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.