Početak › Forumi › Linukso veb sajt › Predlozi i pitanja › Doom za moderatora PCLOS foruma
- This topic has 75 odgovora, 20 glasova, and was last updated 18 years, 11 months ranije by
foxbunny.
-
AutorČlanci
-
8. septembar 2007. u 10:49 am #61473
foxbunny
UčesnikKo je reko da treba da das ostavku
Pa, rekao si da ne treba iz Windowsa da se moderise forum i da je to jedna od stvari koje zameras Doomu. Ja takodje postujem iz Windowsa kad nisam na odmoru. 😉
8. septembar 2007. u 10:55 am #61474debelizmaj
UčesnikJa ne vidim nista lose da Doom bude mod, ako pogresi, ispravimo ga i za koji mesec bice ok…ako sad ne bude, decko brzo uci, a jos ima samo 14 godina.
8. septembar 2007. u 1:08 pm #61475foxbunny
UčesnikUpravo to. O0
8. septembar 2007. u 1:17 pm #61476slip
UčesnikNe vidim problem u tome da Doom bude glavna faca. Zasto da ne? Broj postova ne treba da bude najbitniji vec njegova volja da dobro radi svoj posao. Ako se nekome ne svidja, neka predlozi nekog drugog ili sebe ako ima obraza.
Slip
8. septembar 2007. u 1:21 pm #61477foxbunny
UčesnikPa “glavna faca” i nije bas termin. Nisi ti glavna faca zato sto si mod. To je vise kao neki posao. Odrzavanje reda, markiranje resenih postova, zakljucavanje i pomeranje zajebanih tema (fala bogu, pa nisam morao to da radim do sada)… To se radi vise onako iz ljubavi prema forumskoj komunikaciji, posto tu moci i slave nema.
8. septembar 2007. u 1:32 pm #61478Moneo
UčesnikI ja sam protiv
Ova tema jos jedan dokaz o tome da na ovom forumu vlada totalna anarhija(izmedju ostalog)
Ne mogu da verujem,ali eto zvucacu kao Nightweaver :biggrin: -zbog ovakvih gluposti se trudim da dolazim na ovaj forum sto manje u poslednje vreme 😀
Zao mi je,lik je u(i to u najmanju ruku)….nepodesan za moderatora8. septembar 2007. u 1:39 pm #61479foxbunny
UčesnikEvo preliminarnih rezultata. Glasanje cu zakljucati kada bude vise od 30 glasova, ili kada istekne jos 7 dana. Mislim da je to dovoljno, posto se ovde reklo sasvim dovoljno.
8. septembar 2007. u 5:17 pm #61480JA_SAM
UčesnikPa, rekao si da ne treba iz Windowsa da se moderise forum i da je to jedna od stvari koje zameras Doomu. Ja takodje postujem iz Windowsa kad nisam na odmoru. 😉
Pazi nije sramota koristiti windows ali npr da radis negde na “visokom” radnom mestu u Audi-u dali bi imalo smisla dolaziti Fiat-om na posao 🙂
8. septembar 2007. u 8:55 pm #61481foxbunny
UčesnikPa bilo bi idealno da na poslu koristim Linux, ali na zalost to je neizvodljivo. A da nosim sa sobom LiveCD samo da bi u trenutku dokolice dizao Linux, pa da restartujem kada me odjednom zovu i kazu da mora hitno nesto da se radi… Hm. Radije ne bih. 😀
I da se razumemo. Meni je vise stalo da mogu da nadgledam svoj odeljak svakog trenutka, nego da se opterecujem time da li sam na Linuxu dok to radim.
10. septembar 2007. u 11:05 am #61482velial
UčesnikAjd i ja sam za, ako opet nesto zezne lako cemo ga promeniti.
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.