Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Предлози и питања › Doom za moderatora PCLOS foruma
- This topic has 75 одговора, 20 гласова, and was last updated 18 years, 11 months раније by
foxbunny.
-
АуторЧланци
-
6. септембар 2007. у 9:39 pm #61453
Анонимни
ГостBroj postova ne bi trebao da bude presudan,vec njihov sadrzaj.Decko o svemu pise suvise uopsteno,malo je toga konkretnog.
A i strpljenje mu nije vrlina,a o losem iskustvu sa njegovim moderisanjem (brisnjem postova,prepravkama) da i ne govorimo.Predlazem da jos malo sazri, pa onda sto da ne ,dati mu novu sansu.
Na kraju ovo je demokratski forum , javno mnjenje (forumasi) je vec jednom sankcionislo lose ponasanje,pa ako treba opet ce.6. септембар 2007. у 9:53 pm #61454foxbunny
УчесникJos jedna stvar. Mislim da je poenta ovakvih glasanja bila da se Toma rastereti tog dela administracije. Dakle, svako ko zeli da bude mod, trazi podrsku postojeceg moderatora, a zatim taj mod odlucuje da li uopste vredi pokretati glasanje ili ne. I samo nakon glasanja, oko cega se prvi mod vise ne pita, clan moze postati mod. Zar nije to bio dogovor?
BTW, Toma uvek ima override, sto je default. Ni to ne treba gubiti iz vida.
6. септембар 2007. у 10:17 pm #61455popac
УчесникPCLOS je sića za moderisanje… Ne bi imao šta da pokvari, a znam da se novajlie uvek više trude… Look at me…
…
…Tako da… ne znam, još nisam dao glas.6. септембар 2007. у 10:39 pm #61456foxbunny
Учесникa znam da se novajlie uvek više trude… Look at me…
Yeah, right. :p
6. септембар 2007. у 11:35 pm #61457LYb
УчесникProtiv.
GoranSTX je lepo sumirao sve to.6. септембар 2007. у 11:45 pm #61458psy_unix
УчесникTakodje , mada mi je bas svejedno ali :
Hocu onda ja da budem admin , hehehehehe 😀 O0 >:D :'(
Kao sto rekoh vise puta , za taj distro ne treba ni forum a kamoli mod .
Bez ljutnje , to je samo moje misljenje. Ajmo malo PHP , SQL , APACHE a lako cemo PClinux . Zaboga ljudi7. септембар 2007. у 2:05 am #61459BrokeBody
УчесникUzdrzan – Da se ne ogresim o malog, za svaki slucaj. 🙂
7. септембар 2007. у 7:05 am #61460DeeMon
УчесникProtiv.
Slažem se sa GoranSTX.7. септембар 2007. у 4:57 pm #61461LYb
УчесникAjmo malo PHP , SQL , APACHE a lako cemo PClinux . Zaboga ljudi
Vala bas…
7. септембар 2007. у 5:12 pm #61462jedanBranko
УчесникProtiv.
Ne mogu da shvatim da je nekome bitan broj postova…i jos pri tom nije analizirao postove “buduceg moderatora” – ne secam se da je bio neki konkretan odgovor ili pomoc nekome, promenio je xxxx GNU/Linux distroa + xx*BSD i o svemu tome nas lepo obavestio uz naravno screenshot i tu lezi polovina postova a druga polovina je u odgovorima na komentare screenshots i ono nezaboravno pljuvanje u temi od mnogo stranica…
A i nesto nisam video da se razume u Linux.
Mrzi me dalje da kuckam…Protiv i . ! -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.