Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Slackware › do cega je?
- This topic has 14 одговора, 7 гласова, and was last updated 19 years, 3 months раније by potajaco.
-
АуторЧланци
-
19. август 2005. у 5:18 pm #5964potajacoУчесник
pozdrav svima ..
danas sam dobio Slackware 10.1 i odlucio da ga instaliram. e sada posto na svom hdd-u
imam dual boot (suse 9.3 i xp) pa da ne kvarim to dok ne isprobam slac negde sam iscupao stari disk seagate od 4 GB. prikopcam ti ja to .. pokrenem instalaciju kad pocne da mi javlja neke greske. kao ne moze da instalira neke pakete. ja preskocim taj paket i onda opet instalira par paketa pa greska i sve tako. na kraju se zaledi i stoji tako. lampica na dvd citacu svetluca sto znaci da cita disk. e sada mene zanima sledeca stvar.. da li je do hard diska ili do dvd na kojem je slack?
hard disk na windowsu radi normalno … malo skripi .. ali staro je to 😀 😀
da nije mozda u pitanju neka nekompatibilnost sa linuxom?
pretpostavljam da je do dvd-diska ali mi je tesko da se pomirim sa tim … disk sam jedva nasao…. 😥 😥 😥 😥
zanima me jel neko imao slicnih problema .. dakle da mu javlja greske pri instalaciji itd.
moze li se to nekako popraviti ??P.S.
pitanje je malo glupo ..ali kao sto sam rekao … tesko mi je da se pomirim sa tim da mi je dvd-disk pokvaren😀 😀
19. август 2005. у 5:25 pm #32709xphreakУчесникNajlakse ti ja da proveris da li je DVD medijum ipravan ili ne, uzmi i prekopiraj ga na HDD iz win$ ili SuSE-a, pa ako zaskripi negde znas da ne valja medium.
Kod FC imas na pocetku instalacije da se proveri ispravnost mediuma, ne znam za Slack ali ako ga ima nemoj da ga preskocis …19. август 2005. у 6:02 pm #32710LYbУчесникKod FC imas na pocetku instalacije da se proveri ispravnost mediuma, ne znam za Slack ali ako ga ima nemoj da ga preskocis
Slack nema.
19. август 2005. у 6:33 pm #32711pedjamanУчесникKao što ti je rećeno, probaj da ga prekopiraš na HD pa vidi da li radi.
Drugo, vidi da li si možda vezao HD i DVD na istu granu a da su oba mastera. Razdvoj HD da bude master an prvoj i DVD master na drugoj grani.
19. август 2005. у 6:41 pm #32712ak-87УчесникJa sam imao slican problem sa instalacijom Debian-a…Najvjerovatnije je problem do samog diska,pa je mozda najbolje rjesenje da,kao sto su ti i drugi preporucili,prekopiras ga na HD,a ako kopiranje uspije,onda pokusas da ga prerezes,ali najmanjom brzinom.
To je meni rijesilo problem.19. август 2005. у 8:55 pm #32713potajacoУчесникipak je ono sto sam se nadao da nije .. dvd disk nije dobar. kada sam poceo kopirati na hdd javi mi iste pakete da ne valjaju kao i pri instalaciji.
kakav bedak .. jedva sam dosao do ovog diska .. 😥 😥19. август 2005. у 9:03 pm #32714xphreakУчесникOK da ti se ne bi desilo opet da dobijes nekvalitetan DVD naruci sa LINUXO 😀 Imas Slack 10.0 u ponudi
19. август 2005. у 9:07 pm #32715potajacoУчесникja sam u republici srpskoj tako da mi je velika zapetljancija dok to stigne do mene. 🙁
19. август 2005. у 9:18 pm #32716xphreakУчесникIdem za Banja Luku u utorak
Ako si blizu javi pa cu pokusati da dodjem do Slack 10.1Ne obecavam nista, ali cu probati
19. август 2005. у 10:35 pm #32717potajacoУчесникIdem za Banja Luku u utorak
Ako si blizu javi pa cu pokusati da dodjem do Slack 10.1Ne obecavam nista, ali cu probati
hvala na ponudi ali necu biti sledece dve sedmice kuci …. idem van drzave 😀 😀
ali skontajte vi ljudi koliki sam baksuz 😀 nevjerovatno …hvala na ponudi jos jednom
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.