USPEO SAM DA NABUDŽIM DFX U LINUXU!!!!!!
Jebo te, al’ piči! Evo Brian Adams “fercera sve u 16”, dok ispijam ‘ladno pivce, a i zaslužio sam! A baš mi je nešto ovakvo falilo u Linuxu! Za sve one koji su probali DFX-sound enhacement u Winu, a želeli bi da ga imaju i u Linuxu, evo kako sam uspeo da ga nabudžim:
Kao prvo, mora se instalirati Winamp 2 ili 5, koji vam po volji (ne može XMMS ili Amarok nikako da ga prihvate), samo pazite ako instalirate Winamp 5 preko Wine-a, pri odabiru stavki u instalaciji, nemojte da instalirate modern skin, dakle to deselektujte, inače vam 5-ica neće raditi kako treba, ili uopšte. E, nakon instalacije Winampa, skinite i instalirajte DFX for Winamp 2(!), samo na njega ćete moći da primenite crack za DFX, jer za ostale DFX-ove crack kroz Wine ne radi! Dakle, kad instalirate DFX for Winamp2 (on podržava i Winamp 5), trebaće vam crack verzija TRrsshhh, ako nemate, ja ću vam je poslati. E sad, procedura je sledeća: crack program se aktivira, ali neće da se deaktivira. On crackuje DFX, ali ne moš’ da ga skloniš sa ekrana, ja ga minimizujem, i DFX je crackovan. Kad isključiš Winamp, jednostavno ubiješ Wine, i crack-a nema. I tako mora svaki put, ako pokreneš Winamp sa DFX-om, DFX neće biti crackovan, i nećete imati full 3D. Dakle, pokrenuti prvo crack, ja ga držim u home-u, pa onda Winamp, i piči kao lud! Stvarno je neverovatno poboljšanje, evo testirao sam uporedo XMMS i Winamp, i u Winamp-u sa DFX-om zvuk je neuporedivo kvalitetniji. Pa eto, ko želi – to mu je rešenje! Podrav svima! 😛 😛 😛 😛 😛 ❗ ❗ ❗