Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › Dan borbe protiv side
- This topic has 26 одговора, 9 гласова, and was last updated 20 years, 8 months раније by
LYb.
-
АуторЧланци
-
2. децембар 2005. у 11:44 am #37959
unknown
Учесникpostupak je neozbiljan kao i ti , necu vise da komuniciram sa tobom po ovom pitanju 🙄
Kad neko nema misljenje o necemu kao ti, sa njim o tome ne pricas. Bas lepo, samo tako nastavi.
Moja poenta je da ljude gnjave sa tim bez razloga. Ovo je isto kao i sa pticjom gripom. Toliko su usplasili narod da to vise nije humano. Moj komsija nece da prodje kroz park zbog pticje gripe. 🙂
2. децембар 2005. у 12:25 pm #37960kmilos
Учесник@unknown
Ne radi se ovde u slaganju i neslaganju “mišljenja”, već o higijeni. Pretpostavljam da “misliš” da ni ruke nema potrebe prati posle velike i male nužde. Nadam se da isto tako “razmišlja” i lik iz trafike koji ti prodaje pljeskavice. Da li “misliš”, ako se tako može nazvati koji god proces se odvija kod tebe u glavi, ako se uopšte i odvija (baš lepo, samo tako nastavi), da i oko toga treba da bude diskusije i nazovi “demokratije” i tolerancije? Ili te samo gnjavim bez razloga? Mislim, isto je kao i ptičiji grip, koga briga, a pljeskavice su dobre…A ako te brate nešto gnjavi i samara, pa ti okreni glavu, isključi kanal, štagod, i nastavi po svom, samo molim te nemoj druge da ubeđuješ i ohrabruješ da treba da budu ludi, neobrazovani i neozbiljni kao ti, zato nam je zemlja i propala…
2. децембар 2005. у 7:13 pm #37961unknown
Учесник@unknown
A ako te brate nešto gnjavi i samara, pa ti okreni glavu, isključi kanal, štagod, i nastavi po svom, samo molim te nemoj druge da ubeđuješ i ohrabruješ da treba da budu ludi, neobrazovani i neozbiljni kao ti, zato nam je zemlja i propala…Dogovoreno. Sledeci put kad izbije novi virus u dalekoj Aziji, Africi ti se zavuci ispod staklenog zvona i brini se, a ja cu da okrenem glavu.
2. децембар 2005. у 7:57 pm #37962kmilos
Учесник@unknown
Kako si ti hrabar i macho! Sve bi dao da budem faca kao ti. Ti si moj idol, treba nam vise takvih u Srbiji.Posto si poceo temu samo da bi ovo cuo (dokazao si da te ne zanima nista o HIV-u), mislim da je sada vreme da je zatvoris.
3. децембар 2005. у 3:16 pm #37963popac
Учесникneznam jesi li upucen da se Zoki Vampir (JEB) preselio u Bg pa je sada to grupa iz Bg-a
E na plakatu piše iz Zaječara 😆 😆
Ne nisam otišao, a čuo sam (od Milče) da je bilo kul i da su 50 čoveka napravili super atmosferu, polivali se pivom i KUL…
Inače mislim da su baš više dokurčili na sve strane spominju sidu, sidu, pa to više nema efekta svi koji hoće da se čuvaju već znaju i slušali su sve 1000 puta.!!! Inače kod nas na sijalice u skveru navukli ogromne džakove na kojima piše kondom, stavi ga !!!
3. децембар 2005. у 8:28 pm #37964unknown
Учесникpopac:
Inače mislim da su baš više dokurčili na sve strane spominju sidu, sidu, pa to više nema efekta svi koji hoće da se čuvaju već znaju i slušali su sve 1000 puta.I ti bi da budes faca i idol sa ovom izjavom? 😀
milosk:
Posto si poceo temu samo da bi ovo cuo (dokazao si da te ne zanima nista o HIV-u), mislim da je sada vreme da je zatvoris.A ti se momak malo smiri. Bio sam jedno vreme clan jazasa i znam sve o tome. Prestao sam da se bakcem sa time kad sam video ko se sve prikljucuje tome i koji su im razlozi.
4. децембар 2005. у 1:32 am #37965dejanium
Учесникbio sa ozbiljan u nameri da vise ne ucestvujem u ovoj prici, ali vidim sta te u stvari muci.
pa ti imas nesto protiv jazas-a! tema je trebala da nosi naziv “zli jazas”!
u svakom odgovoru si pomenuo jazas u negativnom smisui. pa kazi sta te muci, olaksaj dusu, prosvetli nas. otkrij nam koji su to zli ljudi i dogadjaji sto te naterase da napustis jazas! a ne da masim temu svojim odgovorima. kako da imam misljenje kad nikako da pogodim sta te muci, ispade ja u klin ti u plocu. dzaba trosimo energiju.
btw po autoputu se vozi, ne ide se, zabaranjeno je jer nije po saobracajnim propisima, pa je nepotrebno stavljati zastitu u vidu kondoma nego se vezuje pojas. inace za tvoju informaciju, kondomi se ne stavljaju na obucu (nije to taj ud na koji se stavlja kondom) to si trebao da naucis kao aktivista jazas-a.
4. децембар 2005. у 9:28 am #37966unknown
Учесникbtw po autoputu se vozi, ne ide se, zabaranjeno je jer nije po saobracajnim propisima, pa je nepotrebno stavljati zastitu u vidu kondoma nego se vezuje pojas. inace za tvoju informaciju, kondomi se ne stavljaju na obucu (nije to taj ud na koji se stavlja kondom) to si trebao da naucis kao aktivista jazas-a.
🙂 BUKVALISTO, TO SAM REKAO IRONICNO. 🙂
Jazas je nepotreban, kao i silne propagande u vezi side. Pa sta ti mislis da ljudi koji su zarazeni sidom nisu znali za sidu i njene posledice dok je nisu dobili? Ljudi su obavesteni o svemu tome ali ipak svesno rizikuju. Jazas na x nacina obavestava ljude o sidi i stvarno mislim da je suvise da joj posvetimo jedan dan gde ce da nas gnjave o tome.
Ja sam svoje misljenje izneo, cuo sam i vasa i tu cu zavrsiti, jer je ovo vec postala prepirka.4. децембар 2005. у 1:25 pm #37967LimitMan
Учесник[quote]neznam jesi li upucen da se Zoki Vampir (JEB) preselio u Bg pa je sada to grupa iz Bg-a
E na plakatu piše iz Zaječara 😆 😆
Ne nisam otišao, a čuo sam (od Milče) da je bilo kul i da su 50 čoveka napravili super atmosferu, polivali se pivom i KUL…
Inače mislim da su baš više dokurčili na sve strane spominju sidu, sidu, pa to više nema efekta svi koji hoće da se čuvaju već znaju i slušali su sve 1000 puta.!!! Inače kod nas na sijalice u skveru navukli ogromne džakove na kojima piše kondom, stavi ga !!![/quote]
Jao cuti … Ja incae radim u Gumoplastu na digitalnoj stampi … I dok sam ja za Jazas radio neke transparente i Bannere, u proizvodnji su pravili te kondome … Koje ja nisam ni video …
I 2. decembra krenem ja sa mojim komercijalistom kuci i vidim te kese! I zaprepasceno pitam ovog coveka “A zasto zastitili ove sijalice?? Sta je ovo??” .. Kad mi je objasnio iskidao sam se … Fora im je do mora … Ne prepoznaje se kondom!!!!4. децембар 2005. у 9:59 pm #37968dejanium
Учесникpa i ja sam bio ironicno-sarkastican 😆 nema potrebe da se deres, nema prepirke.
a sto se tice posvecivanju jednog dana tom problemu, to je svetska praksa. mi , dokazana zaba koja vidi da se konji potkivaju pa i ona dize nogu, samo pratimo svetski trend, amaterski naravno.
a ti i dalje odbijas da objasnis svoj animozitet prema jazas-u , ako neces ne moras. 😕 😕
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.