Početak › Forumi › Linuks distribucije › Mandriva › Softver › Da li neko ima ProEngineer za LINUX?
- This topic has 21 odgovor, 7 glasova, and was last updated 21 years, 3 months ranije by
popac.
-
AutorČlanci
-
18. maj 2005. u 12:19 am #28403
jboban
UčesnikPa vrlo jednostavan odgovor:
Zato sto je Win ocajan!!!!A po čemu je toliko očajan, a aplikacije mu dobre pa se traže da rade pod Linux-om? 8)
18. maj 2005. u 5:17 am #28404DVSoftware
Učesnikma windows radi dobro…. prvih 20 minuta
18. maj 2005. u 1:18 pm #28405lord
UčesnikPosto ovo nije tema,necu da komenatarisem ali ne mogu da se suzdrzim pa recimo razlog da je windows ocajan probaj da se samo jednom konektujes bez nekog antivirusa ili sta vec pa mi javi pa ces videti!!!!!
@Doole
Nemam je ja nego moj drug ali imao sam je i ja pa mi je istekla regitracija tj nije istekla nego sam morao da reninstaliram Winblows!!!!!Reci cu ti do petka?!18. maj 2005. u 3:05 pm #28406basic
UčesnikA po čemu je toliko očajan, a aplikacije mu dobre pa se traže da rade pod Linux-om? 8)
Pro/ENGINEER je koliko ja znam prvo razvijan za UNIX platformu a posle je portovan na windows koji inace nema dobre aplikacije.
Pro/ENGINEER radi sporo na Win XP i bez cross platform aplikacija.
Na Linux-u(naravno verzija za Linux a ne preko cross platform aplikacije) je za oko 20% brzi. 😉
18. maj 2005. u 4:11 pm #2840718. maj 2005. u 7:21 pm #28408basic
Učesnik@basic
Da nemas mozda ti verziju za Linux koja radi??!!!Nazalost ne bavim se CAD projektovanjem a koliko znam za Linux postoji samo
Pro/ENGINEER Wildfire koji je firma PTC u saradnji sa HP-om ucinila dostupnim samo za RedHat (mislim da je verzija 7.3 u pitanju), treba naravno imati u vidu da to nije open source program(pa me samim tim i ne zanima preterano) a ja bih preporucio QCad koji je po meni sasvim dobar za
vecinu osnovnih potreba( naravno nije Wildfire ali je open source(sto je naravno najvaznije) pa bi smo eto mogli da sednemo za racunar malo kuckamo i napravimo “QCad-Wildfire” ) .
Inace :
Pro/ENGINEER Wildfire fully featured packages are priced beginning at $4995 (US pricing)
pa ti vidi!!!PS: Pogledaj ovde ima nesto.
19. maj 2005. u 1:06 am #28409jboban
Učesnikrecimo razlog da je windows ocajan probaj da se samo jednom konektujes bez nekog antivirusa ili sta vec pa mi javi pa ces videti!!!!!
Zar je razlog njegove očajnosti njegova popularnost i samim tim meta napada? Isto će biti sa svakim OS-om koji postigne sličnu popularnost.
19. maj 2005. u 1:09 am #28410jboban
UčesnikPro/ENGINEER je koliko ja znam prvo razvijan za UNIX platformu a posle je portovan na windows koji inace nema dobre aplikacije.
Da, za UNIX, ne Linux, i ne za PC računare.
19. maj 2005. u 12:02 pm #28411lord
UčesnikNecu vise komentarisati ali je jednostavno ranjiv sa svih strana pa koliko ja znam LINUX je vec popularan i sire se neverovatnom brzinom!!!!! 😆 😆 😆 😆 😆
19. maj 2005. u 12:10 pm #28412jboban
UčesnikPoslao: Wed May 18, 2005 11:18 pm Naslov:
Posto ovo nije tema,necu da komenatarisem…
Poslao: Thu May 19, 2005 10:02 pm Naslov:
Necu vise komentarisati…
Na znanje i ravnanje… 8)
koliko ja znam LINUX je vec popularan
Jeste. To niko ne osporava. Ali još nije toliko da bi bio tolika meta napada virusa koje si pomenuo, što ne znači da se žalimo i to želimo… 😛
-
AutorČlanci
Forum ‘Softver’ je zaključan za nove teme i odgovore.