Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › Da li je neko isprobao Yoper 3.0b?
- This topic has 5 одговора, 4 гласа, and was last updated 20 years, 6 months раније by
MladenIsakovic.
-
АуторЧланци
-
9. март 2006. у 11:16 am #7115
slaks
УчесникZanimam me iz prostog razloga zato što sam ja imao priliku da isprobam raniju 2.2 verziju i dosta mi se svidela a koliko vidim ova nova verzija je još bolja i još brža. Tako da jedva čekam da se pojavi u Linuxo klubu 🙂

Ko želi da pogleda kako to izgleda može ovde: http://www.tuxmachines.org/gallery/yoper3b/desktop
A detalji su opisani u tuxmachines.org: http://www.tuxmachines.org/node/5449
9. март 2006. у 12:55 pm #42150miroslav_joksimovic
УчесникI ja sam probao 2.2 verziju ali isto kao i ti, mislim da bi ova bila brza samo sto ja cekam da izbace final verziju pa cu da je skinem. Tad cu ti reci kakav je utisak. 😉
9. март 2006. у 2:08 pm #42151MladenIsakovic
УчесникJa sam probao verziju 2.2, i mislim da je teško sranje. Yoper je jedini linux koga volim još manje od Mandraka, pa ti sad vidi 😆
9. март 2006. у 2:49 pm #42152slaks
УчесникJa sam probao verziju 2.2, i mislim da je teško sranje. Yoper je jedini linux koga volim još manje od Mandraka, pa ti sad vidi 😆
Ukusi su različiti a razlika između 3.0 i 2.2 je veoma velika, pošto je ova nova trojka koliko sam mogao da vidim pravljena od početka, jes da im je trebalo više od godinu dana, ali su uspeli 😉
9. март 2006. у 5:12 pm #42153Mr_Pingvin
УчесникJa sam ga isto koristio jedno vreme, ali sistem je postao previše mali za moje apetite. Pravili su premalo paketa. Svidela mi se brzina sistema i brzina kojom se instalirao. Verovatno ću probati kad izađe finalna verzija..
9. март 2006. у 10:54 pm #42154MladenIsakovic
Учесникrazlika između 3.0 i 2.2 je veoma velika, pošto je ova nova trojka koliko sam mogao da vidim pravljena od početka
Pa dobro, ja sa Yoper-om nisam u toku, ako je tako, tim bolje. Inače, imaju mali community, samim tim i podršku, verzija 2.2 jeste brza, ali je umela odjednom da uspori, isprijavljuje nekakav CPU overload ( ❓ ❗ ), koči minut-dva, vuče se k’o creva po asfaltu, da bi odjednom sve proradilo kako treba. Dalje, pucali su mi i programi, bez nekog reda, čas jedan, čas drugi, pa treći.. Sve u svemu, oni su imali super ideju sa Yoperom, težnjom da ujedine neke pozitivne osobine raznih distroa (management paketa, skripti, kudzu, itd) ali Yoper-u u verziji 2.2 fali baš dooosta poliranja i sredjivanja. Nadam se da će im verzija 3 biti pogodak. U svakom slučaju, ko proba, nek’ javi kakav je novi Yoper.
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.