Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › Da li iskljucujete svoj racunar?
- This topic has 32 одговора, 16 гласова, and was last updated 19 years, 11 months раније by
LYb.
-
АуторЧланци
-
17. септембар 2006. у 10:39 pm #47813
BrokeBody
УчесникInace, masina mi je pod Windowsom najduze radila 61 dan (vec posle 3-4 dana pocinje da drlja i da radi sporo 😀 ), a pod Linuxom, mozda ima 20-ak dana max, ali bice bolje… 🙂
17. септембар 2006. у 11:08 pm #47814Mr_Pingvin
УчесникJa imam jednu mašinu u sobi i to uključujem po potrebi i jednu slabiju mašinu (moj prvi PC) u ostavi sa velikim hardom i debianom koji radi non-stop i sa kojim sam umrežen ja i moja sestra. Tu je sva muzika, filmovi i sve ostalo zajedničko. Služi i kao gateway, za sada nažalost kao dial-up, ali radi posao preko leta dok ne odem na faks.
Jednom je radio i mesec dana, a da ne zezaju sa strujom verovatno bi uspeo i više.. O0
18. септембар 2006. у 7:04 am #47815Andragon
УчесникDok sam ja budan i on je budan 🙂 kad krenem da spavam,obavezno ga gasim…imao sam nezgodnu situaciju kada mi je jednom prilikom mamino cvece sa imenom Adam,dok sam ja bio u gradu a komp bio upaljen,savio svoju dzinovsku lisku i poceo pravo da “place” u ventilacioni otvor,pravo na katodnu cev mog pokojnog Dell monitora :'( :'( :'((Bog da mu dushu prosti)
a drugi razlog je struja…inoako imam da platim 12 000 😉 znam da ne troshi mnogo ali nema veze
18. септембар 2006. у 7:28 am #47816DeeMon
УчесникRačunar na poslu ne gasim nikada, dok kod kuće zbog buke kada spavam imam običaj da ga gasim.Inače na poslu koristim Ubuntu, a kod kuće win (i nisam imao problema sa usporenjem, računar jedno vreme nisam uopšte gasio neka 2 meseca i izdržao je bez problema).
18. септембар 2006. у 10:43 am #47817Milanche
УчесникJa ga uvek gasim kad ga ne koristim. Šta džabe da trošim struju? Ionako mi je komp krntija…
18. септембар 2006. у 11:37 am #47818debelizmaj
Учесникi ja ga redovno gasim…zagadjuje mi auru :D, zezam se, smeta mi komp , koristim ga po potrebi….i ja studiram informatiku :D…..cccccc….
18. септембар 2006. у 12:17 pm #47819Анонимни
Гост@death
Pa ti promeni fax, mozda ga se tad uzelish 😀Ja moj primarni komp ne pamtim kad sam ukljuchio, sve se neshto krpim s 300MHz :-, a ne smem da ga ukljuchim, plashim se da mu se neshto ne desi 🙁 , shto je nevidjeni baksuz kad uvedesh ADSL flat, a ostanesh bez UPS-a, bez njega cu sigurno ostati i bez kompa, tako da ga ni ne ukljuchujem, a bash mi nedostje :'(, skoro isto kao i moj trinitron Sony koji je crko bash zato shto onu katodnu cevuljagu nisam kachio na UPS, a bolje da jesam >:(.
Fuck the EPS
18. септембар 2006. у 3:27 pm #47820Sioux
УчесникOptimalno je radi dobrog odnosa dugovečnosti i potrošnje električne energije da se gasi noću-odnosno uključuje i isključuje jednom dnevno.
Trudim se da poštujem ovaj princip.18. септембар 2006. у 4:25 pm #47821RiSK
УчесникIskljucujem ga nocu, za mi ne zuji ona gromada od kulera. Inace, ponekad ima uptime i oko nedelju dana, ali je to stvarno retko.
19. септембар 2006. у 4:11 pm #47822LimitMan
Учесникsamo kad vadim neki hardver
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.