Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Fedora, Red Hat,… › Convert video fajlova (OGG to AVI , OGG to MPEG-4…..) itd
- This topic has 8 одговора, 3 гласа, and was last updated 17 years, 8 months раније by BrokeBody.
-
АуторЧланци
-
13. фебруар 2007. у 11:11 am #8349psy_unixУчесник
kako da konvertujem OGG u AVi ili MPEG-4 na Fedori_6 x86_64 ????????
Probao sam sve zivo al jok 😀13. фебруар 2007. у 1:58 pm #52412densУчесникzar OGG nije audio fajl, dok je AVI kontejner za razne video formate uključujući i MPEG4??
Šta je ideja, zbog čega bi hteo da to konvertuješ?
13. фебруар 2007. у 2:11 pm #52413psy_unixУчесникtreba mi Xvid da napravim od ogg fajla da bi mogao da ga uploadujem na youtube i pustam ljudima instalacije i izgled linux/unix sistema prekohttp://www.linuxsrbija.net – linux-video !!! Ne isplati mi se da kacim na moj host pa odatle da ide video-streaming , zar ne ?????? O0 O0 O0
Ako imas neku bolju ideju , tu sam13. фебруар 2007. у 3:41 pm #52414densУчесникPretpostavljam da je u pitanju OGG Theora video.
Proveri da li ti Mplayer to pusta. U slucaju da pusta, onda koristi mencoder da konvertujes u sta zelis….
Sintaksu ces naci na internetu lako…Drugo VLC bi takodje trebalo da to moze da cita, pa samim tim i da konvertuje…
Ne znam kako stoje stvari sa drugim programima kao sto je npr Avidemux, ffmpeg, transcode….Nesto od ovoga bi trebalo da upali…
Pozdrav,
13. фебруар 2007. у 4:06 pm #52415psy_unixУчесникJeste , u pitanju je OGG Theora video i pusta mi Mplayer ali kaze could not open codec !!! Probacu sa mencoder pa cu videti , u svakom slucaju hvala ti O0 O0 O0
13. фебруар 2007. у 6:37 pm #52416BrokeBodyУчесникkako da konvertujem OGG u AVi ili MPEG-4
Nadam se da imaš instaliran ffmpeg…
[code]ffmpeg -i ime_istog_fajla.ogg ime_istog_fajla.avi[/code]
Gotofo. 🙂
zar OGG nije audio fajl
Imaš i video i audio.
dok je AVI kontejner za razne video formate uključujući i MPEG4??
Jeste, ali zavisi od kompresije, tako da nekad ne prolazi (u ovom slučaju YouTube)
13. фебруар 2007. у 7:22 pm #52417psy_unixУчесникSvaka cast Stefane , naravno da radi O0 O0 O0
a inace Dens je i mene zbunio
Pozz 😀 😀 😀13. фебруар 2007. у 8:02 pm #52418densУчесникHa ha…
zbunio sam i sam sebe ali sam se u medjuvremenu setio, sto se i vidi u prethodnom postu… gde je takodje pomenut i ffmpeg, ali nisam napamet znao parametre… no na forumu uvek ima nekoga ko zna …
Cinjenica je da OGG video ne nalazis bas na svakom koraku….
13. фебруар 2007. у 9:46 pm #52419BrokeBodyУчесникCinjenica je da OGG video ne nalazis bas na svakom koraku….
A Red Hat-ov sajt je pun takvih. 🙂
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.