Почетак › Форуми › Линукс › Играње на линуксу › Cedega 5.0 Download
- This topic has 48 одговора, 10 гласова, and was last updated 20 years, 5 months раније by
miroslav_joksimovic.
-
АуторЧланци
-
21. март 2006. у 12:31 am #37115
miroslav_joksimovic
Учесник😯 😯 auuuuu … mnogo !
Josh mi samo reci da li mogu da se igraju igre koje su vec instalirane na windowsu ?
Kako to mislis? Kako mozes da pokrenes igru koja nije instalirana na Linuxu vec na Vindozi? Pojasni malo pitanje.
21. март 2006. у 2:32 pm #37116Serijski
УчесникMa nemam pojma, ja sam ranije (pre upoznavanja sa linom) čuo da mogu da se igraju windows igre, pa sam pretpostavio da se misli na igre koje su instalirane u njemu…
ali nema veze. Važno je da sam i to sredio da radi (mada ću vrlo retko da instaliram igre 😉 ). Sad mogu da predjem na sledeći problem.poz
21. март 2006. у 9:19 pm #37117Sioux
Учесник😯 😯 auuuuu … mnogo !
Josh mi samo reci da li mogu da se igraju igre koje su vec instalirane na windowsu ?
Neke mogu…
Nađeš njihov start.exe fajl i pokrneš ga preko cedege.21. март 2006. у 9:24 pm #37118Sioux
Учесник[quote=”Serijski”]ne znam samo da li je uobichajeno da instalacija igre traje 10 puta duze nego obchno (na windowsu)?
poz
Neke da ,neke ne.
I vise od 10 puta duze. DOOM3 i vise od 6 sati…[/quote]
A ovo je ….
Zašto bi iko instalirao igricu koja ima native Linux installer preko emulatora??Pa još patio pri instalaciji i gubio na performansama???21. март 2006. у 9:42 pm #37119miroslav_joksimovic
Учесник[quote=”miroslav_joksimovic”][quote=”Serijski”]ne znam samo da li je uobichajeno da instalacija igre traje 10 puta duze nego obchno (na windowsu)?
poz
Neke da ,neke ne.
I vise od 10 puta duze. DOOM3 i vise od 6 sati…[/quote]
A ovo je ….
Zašto bi iko instalirao igricu koja ima native Linux installer preko emulatora??Pa još patio pri instalaciji i gubio na performansama???[/quote]Da, to je sasvim OK ali je poenta na tome sto instalacija traje 6 sati. To je to. Inace, bas me briga za igrice, samo mi nije jasno sto tako…
29. март 2006. у 6:48 pm #37120Sioux
УчесникSa skriptom je trajalo minut+ kopiranje fajlova sa 3 cd-a.Opet kažem instaler je zato i napravljen.
30. март 2006. у 1:43 am #37121miroslav_joksimovic
УчесникSa skriptom je trajalo minut+ kopiranje fajlova sa 3 cd-a.Opet kažem instaler je zato i napravljen.
Napravljen jeste ali kod mene ni na jednom distrou na kom sam probao nece da se pokrene uopste, izbacuje neke error-e uvek… 🙄
31. март 2006. у 8:04 pm #37122Sioux
УчесникŠto ga ne skineš ponovo,verovatno nešto nije u redu?
31. март 2006. у 9:41 pm #37123miroslav_joksimovic
УчесникMa skidao sam ga 5 puta i uvek isto… Ma, ne zanima me nikakva igrica da bih je igrao, samo hocu da vidim kako ide pod Linuxom, nista vise, odmah uninstall… 😉
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.