Почетак › Форуми › Линукс › Играње на линуксу › ce-de-ga:problem deinstalacije war3
- This topic has 7 одговора, 4 гласа, and was last updated 19 years, 1 months раније by Sioux.
-
АуторЧланци
-
21. мај 2005. у 1:42 pm #5402slaveУчесник
Pozdrav!
Hteo sam da dinstaliram ‘Warcraft3’ ali nakon ‘cedega War3Unin.exe’ dobijam izlaz:
grafički dialog box kaže ‘Error: Insufficient Prameters’
ili u terminalu:
Your system requires the use of pthreads but the maximum allowed stack size of 2052 kB may be too small for some games.
If you experience problems, try rerunning with “-use-pthreads no” which help.
Koje parametre treba još da dodam, odnosno u čemu je problem?
Pozdrav 🙁21. мај 2005. у 11:05 pm #28659zoguУчесникznash kako sam ja to uradio,shift+del na foder Warcraft III i to je to 😆
21. мај 2005. у 11:36 pm #28660slaveУчесникAko je to regularno onda nema problema…samo ne volim da ostanu repovi.
Znaci gde god se nalaze dir. odnosno fajlovi obrisati!?22. мај 2005. у 6:38 am #28661sifumarkoУчесникSto bi reko Karic (odnosno njegova lutkica iz Nikad Izvini):
KOJI REPOVI ????Igra bi trebalo da se smestila u folderu TransGaming_Drive koji ti se nalazi najverovatnije pod home/tvoj_username… Tu lepo udjes i brises do mile volje (ako si resio da oslobodis prostor na hardu). A za repove ne moras da brines, jer fajlovi koje je igra pravila nikad ni nisu izasli iz tog foldera a i linuxi imaju skroz drugacije sistemske fajlove nego win tako da ne moze da bude nikakve stete.
BTW, ako si mislio da deinstalacija, skida repove… pa recimo da se grdno varas sinak. To je bio jedan od razloga sto sam batalio win. Ako u winu slucajno instaliras vise od 5 igre, pa ih i deinstaliras, ne gine ti formatiranje (ako hoces da masina radi normalno). U linuxu, takve torture nema 😉
22. мај 2005. у 11:57 am #28662slaveУчесникPozdrav!
sifumarko: hvala ti puno!
Da li sve što se nalazi u “TransGaming_Drive” da obrišem ili samo dir. gde se nalazi war3?…odnosno da li “ce-de-ga” prilikom nove instalacije igre uvek generiše /My Documents, /Program Files i /windows?Što se tiče “repova”…otkud znam možda emulira i dinstalaciju kako kod wina.
22. мај 2005. у 2:09 pm #28663sifumarkoУчесникNemoj da brises sve. Obrisi samo direktorijum u kojem je igra (verovatno pod Program Files). Ako nisi odmah primetio, ostali folderi su isti kao osnovni sistem foldera u windowsu. Time program koji instaliras misli da imas win…
Sto se deinstalacije tice, da cedega i to odradi kao da imas win, ali u ovom slucaju ne moras da brines za repove jer nemas stvarno win sistemske fajlove nego samo imitaciju toga…22. мај 2005. у 4:08 pm #28664slaveУчесник😀
Hvala puno i pozdrav!29. јул 2005. у 1:49 pm #28665SiouxУчесникKoristi alate za pretragu.
Upišeš war*
posle obrišeš sve koji se odnose na traženo ,tako ćeš ukloniti i one ikonice i fajlove zabijene po win folderima. -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.