Početak›Форуми›Linuks›Opšte Linuks diskusije›Casopisi i linux
- This topic has 33 odgovora, 18 glasova, and was last updated 17 years, 1 month ranije by
Anonimni.
-
AutorČlanci
-
3. aprila 2006. u 10:04 am #40977
unknown
UčesnikMikro – april 2006.
Debian 3.1
FreeBSD 6—————-
U SK i u Digitalu su obradjene teme o audio playerima.4. maja 2006. u 5:55 am #40978unknown
UčesnikMikro – maj 2006.
ARK Linux 2005.2
Debian 3.1
NetBSD 3 RC64. maja 2006. u 6:37 am #40979civan
UčesnikSamo, NetBSD i FreeBSD su u Mikru svrstani u Linux-e 🙂
4. maja 2006. u 9:22 am #40980miodragz
UčesnikA to je izgleda ali nije,ja ne kupujem novine za 300 dinara koliko kosta Micro a mozda i vise za te parice lepo kupis npr novu fedoru 5 ili neki live disk
3. jula 2006. u 5:56 am #40981unknown
UčesnikMikro jul 2006.
Debian 3.1
Slax Linux 5.1.5
Trustix Secure Linux 2.2Proslog meseca sam uzeo (slucajno) i onaj hrvatski magazin pc chip ili tako nesto i nasao na DVD-u Kororaa Live sa XGL (mada nisam siguran za koji je to mesec).
14. jula 2006. u 9:28 pm #40982Milanche
UčesnikTO govno je najgori casopis na svetu. Toliko me je zadivio da sam prestao da ga kupujem cim sam poceo. Cene u dolarima. Proizvodi koje niko u Srbiji ne moze da kupi, a verovatno se i ne prodaju. Stephen Manes koji izigrava neku budalu i osniva novu ”sekciju casopisa” u beta verziji!!! Iskreno kod njega ne valja cak ni DVD i to je POTPUNO prevedeni casopis sa 0.00001% tekstova srpskog PC World tima. (odnosi se na casopis Mikro)
14. jula 2006. u 9:42 pm #40983lesa3
UčesnikI ja takodje mislim da je casopis Mikro ubedljivo najgori kod nas.Mislim tekstovi su uzas pola strane je neki uvod,gde covek pise o svojoj zeni,drugu itd.Ocaj,cene u dolarima pisu o internetu u Americi,a ja zivim u Srbiji.
PCCHIP je mnogo bolji bar za mene.14. jula 2006. u 9:52 pm #40984linuxoid
UčesnikMikro je katastrofa od casopisa. U Digitalu ima negde oko 3 strane o linuxu, ali nikako da se sete i da na CD-u stave neki software za njega.
Kakva je situacija sa stranim casopisima?1) Mikro je uzash sa tekstualnog stanovishta, ali im je dvd dobar, donekle.
Furaju taj linux, kakav takav, evo ceo debijan guraju+dodatne distroe, sad su na
jul/avgust izmedju ostalih stavili slax (live cd)
Imam jednu molbu, ako neko ima junski DVD treba mi debian sa tog diska,
inache sve iso fajlove (debian) imam otkako su pocheli da izlaze.
Ako je neko voljan da od junskog broja mi nareze taj iso debiana.2) Zao mi je za digital shto oni pored dobrog texta o linuxu ne ubace i neki distro.
3) Shto se tiche stranih chasopisa. E, burazeru da vidish ti shta su chasopisi.(linux)
Inache nemam ni jedan video sam kod drugara.p.s. nabavio sam junski!
17. jula 2006. u 6:23 am #40985GoranSTX
UčesnikSto se Digital-a tice, kontaktirao sam redakciju pre izvesnog vremena sa pitanjem Ocel’ bit’ Linux-a na DVD-u?
Rekli su: Planiramo…
Zivi bili pa videli…18. jula 2006. u 9:22 am #40986urosevic
UčesnikHoćete reći da je jeftinije kupiti novine+disk umesto naručiti disk iz neke online prodavnice (linuxo, overburn, etc), iako ti se ne kupuju te novine? Meni to nije logično 🙂
Btw, čita li neko ovde GNUzillu i Svet kompjutera?
-
AutorČlanci
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.