Početak › Forumi › Linukso veb sajt › Pričaonica › Broj poruka
- This topic has 14 odgovora, 10 glasova, and was last updated 19 years, 4 months ranije by
tomaja.
-
AutorČlanci
-
30. april 2007. u 4:20 pm #8570
dens
UčesnikNe pamtim da je ikada na ovom forumu prosao dan bez ijedne poruke…
Ovih dana je prosek broja poruka zaista na niskom nivou… skoro da nema razloga da se sajt posecuje…
30. april 2007. u 4:28 pm #54169tomaja
Glavni majstorNe znam da li je u pitanju prvomajski odmor ili neka vrsta bojkota ali je zaista žalosno… međutim šta je tu je, idemo dalje 🙂
linux4life
30. april 2007. u 4:37 pm #54170miodragz
UčesnikPre bi rekao da je zbog praznika spaja se primer je moj brat spaja praznik od cetvrtka 😉
30. april 2007. u 4:41 pm #54171tomaja
Glavni majstorPa ne bih baš rekao da je to 100% u pitanju jer je broj jedinstvenih poseta sličan običnom vikendu kada obično ima poprilično poruka, ali svakako ima uticaja.
linux4life
30. april 2007. u 5:47 pm #54172miodragz
UčesnikMa lepo vreme i praznicni vikend svi su kidnuli u skitanje
30. april 2007. u 6:05 pm #54173Kosava
UčesnikPrimetio sam i ja da je broj poruka smanjen izgleda da je svako resio svoje probleme u linuxu hehe 😀 dodje da posetim sajt svaki dan zbog poruka sa naslovne strane i to je to u principu…
30. april 2007. u 7:30 pm #54174GoranSTX
UčesnikHmmm, kao da niko ne zeli da kaze ono sto svi misle…
Razlozi za mali broj poruka? Birajte:1. Ljudi se plase da postuju nove teme da ne bi bili prozvani kao “spameri” ili “glupani” koji nista ne znaju…
2. Korisnici ne zele da odgovaraju jer bi neko mogao da ih “napusi” da odgovaraju bez razloga ili da nisu u pravu ili da nisu dovoljno pametni
3. Teme se, bez razloga, pretvaraju u prepucavanja, omalovazavanja i vredjanja…
4. Ovoliki broj Enteligentnih i superiornih bica na jednom mestu ne moze da funkcionise efikasno… (sto se protivi teoriji slozenih sistema)
5. Linuxu opada popularnost pa nema novih korisnika
6. Novi korisnici dodju, pretraze forum, nalete na cinjenice iz tacke 3. i pobegnu glavom bez obzira…
7. …. Nemam volje za daljeE sad, ako se neko prepozna u mojim navodima slobodno moze da me proglasi za klovna (stih dalje znate sami)
U jedno sam siguran, dolazicu redovo na ovaj forum iz prostog razloga sto je to prvi forum koji sam poceo da posecujem otkad koristim linux i koji mi je nebrojeno puta pomogao.Tomaja, divim ti se. Na tvom mestu bih davno odustao i rekao “a, u p!#*% ma%#@^@#” ,ali dobro je sto ima takvih kao ti. I dalje ne gubim nadu da ce se iz celog ovog pokreta izroditi nesto korisno.
Pozdrav svima!
30. april 2007. u 8:06 pm #54175zlajax
UčesnikPa nesto bas i nisam siguran da linuxu opada popularnost.. 😉
Ja sam u zadnje vreme upozna bar deset ljudi koji su “debelo” zaintresovani da pocnu(a valjda vec i jesu..) da koriste linux,a i mnogo njih koji se stalno nesto raspitkuju..
E sad,pitanje je ko ce od njih biti istrajan a ko ce odustati na prvom problemu..
Moje misljenje je da,razlog za mali broj poruka ipak lezi u tackama 1,2 i 3..30. april 2007. u 10:19 pm #54176kosmi
UčesnikDa je sada ovde BrokeBody, pljuštale bi teme samo tako. Danas je “praznik rada”, radimo li?
Mogla bi da se organizuje nekakva poklon igra (to uvek pali) na, recimo, godišnjem nivou za
najkorisnijeg člana foruma, itd… Poklon može da bude računar sa nalepnicom “Linuxo Gift”,
instaliranom nekom distribucijom i da sav taj hardver radi sa slobodnim drajverima.
Garantujem bolju posetu sajtu i ujedno jačanje ideje slobodnog softvera. “Just configure &
make Q&A – Your word for Tux abacus”. “…da nam živi živi rad!!!”1. maj 2007. u 10:14 pm #54177Mr_Pingvin
UčesnikMene lično nema zbog faksa a kad imam slobodno vreme maksimalno izbegavam komp… Jedva cekam leto, biće više vremena za linux… Naravno bez prepucavanja i ostalog.. 😀 😀
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.